In book tag

Csoki + Könyv = Mennyország

Lezárult a szavazás a Book Tagekkel kapcsolatban és mivel a legtöbben nem bánjátok, ha néha ilyen jellegű bejegyzés is születik az oldalon, így hozom is az egyiket, amivel már régóta szemezek. Hogy miért? Mert a két kedvenc dolgomat vegyíti: a csokit és a könyvet. Lássuk:


Étcsokoládé - egy sötét témájú könyv:
Már korábban is fejtegettem a Hopeless esetében, hogy habár nem vagyok kibékülve a könyv elejével, de az írónő nagyon szépen dolgozott a tabu témával, így ezt hozom ide egynek. De ha igazán sötét hangulatú könyvre vágysz, akkor Stephen Kingtől az Állattemetőt javaslom.


Fehér csokoládé - egy vidám könyv:
Mindig szeretem azokat a könyveket, amik megmosolyogtatnak - ne tovább még hangosan meg is nevettet - éppen ezért nem véletlen, hogy a Hex Hallt szerettem, holott a témája miatt ezt nem vártam volna.

Tejcsokoládé - egy népszerű könyv, amit nagyon el akarsz olvasni:
Pont most találtam magam szembe Rick Yancey Az ötödik hullám című könyvével magyarul, ami teljesen váratlanul ért, mert nekem valahogy kimaradt, hogy ez megjelenik magyarul. Annál nagyobb volt az örömöm, hisz már régen kinéztem magamnak angolul, ahol akkora népszerűségnek örvend, hogy már a filmes jogait is megvették. Úgyhogy, most ezt a könyvet választom ehhez a csokihoz.

Csokoládé, aminek karamell van a közepén - egy könyv, ami ellágyított:
A rendszeres olvasói a blognak az utóbbi időben tanúi lehettek a kislányos rajongásomnak a Cut & Run sorozat iránt, így nekik azt hiszem nem lesz meglepetés a választásom. Elolvadok, valahányszor olvasok Zaneről és Tyról. 


Ostyamentes Kit Kat - egy könyv, ami meglepett téged:
Legyen a Ready Player One, mert őszintén nem gondoltam, hogy ez a könyv egyáltalán tetszeni fog, nem hogy ennyire.

Snickers - egy könyv, amiért megőrülsz (a book you're going "nuts" about - így érted a csokiválasztást:)
Na ebből jó sok van! A jelenlegi legyen az Angyalok bukása sorozat, mert már alig várom a 3. részét.

Forrócsokoládé tejszínhabbal és pillecukorral - egy könyv, amit bármikor újraolvasol (comfort read):
Bármikor újra tudom olvasni a Harry Potter sorozatot, de ide sorolhatom még Cole vagy éppen Nalini Singh könyveit, de a Cat és Bones sorozat se maradhat ki. Bonbon - egy sorozat, aminek olyan tulajdonságai vannak, amiket sokféle olvasó szerethet: 
A Vas Druida krónikái jutott először az eszembe, de tapasztalatból tudom, hogy ez igaz az Anita Blake sorozatra is (még ha az utóbbi részeket nem is mindenki szereti). Ugyanakkor a Szent Johanna Gimi is tipikusan egy olyan sorozat, amiért nagyon sok korosztály rajong. 


Ezúttal meghívok bloggereket is a játékba:

De megint szeretnélek Titeket is meghívni, hogy vegyetek részt ebben a játékban és nyugodtan lehet engem bombázni a ti listátokkal, mert szívesen olvasnám. Bátran viheti akárki a listát. És ha már itt tartunk: Nektek mi a kedvenc csokitok?
>

Related Articles

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése