In havi összesítés

Havi összesítés - Bőséges augusztus

Ahogy a bejegyzés címe is mutatja, meglehetősen sok időm volt augusztusban posztolni, így össze is jött 24 bejegyzés. *büszke vigyor* Ez sajnos változni fog - sőt már változott is - ugyanis vége lett a nyárnak és nekem is rengeteg teendőm lett. Úgyhogy az elkövetkező hónapokban, de szerintem legfőképp szeptemberben - kell idő, még újra megszokom, hogy tanulni kell:) - kevesebb bejegyzés várható. Ráadásul költöztem is. Mindenesetre lássuk a listát:

Folytattam a lassan kedvencemmé váló Cut & Run szériát 2 résszel is, a Fish & Chips-szel és a Divide & Conquert. Mind a kettő elképesztően jó volt, igaz ezt még csak a F&C-ben írtam le kritikaként. Haj azok az elmaradások.

Aztán elolvastam Anita Blake 20. részét magyarul is, így már két kedvcsináló is található a blogon a Tigrisvadászathoz. Hit List címen található az eredeti kritika formában, míg Tigrisvadászatként kedvcsináló idézeteket gyűjtöttem számotokra.

Sikerült újfent találnom egy elképesztően jó YA/fantasy sorozatot a Stormdancer személyében, amiről már ömlengtem is nektek egy sort. Szerintem majd folytatom is angolul, úgyhogy a 2. rész kritikája is várható. Nem mellesleg leveleztem az íróval is és hihetetlenül aranyos:)

Krimi téren is gazdagítottam a repertoárom és Londont is bebarangolhattam újfent, ami csodálatos nosztalgiát eredményezett számomra. Így nem is csoda, hogy olyan jó értékelést kapott tőlem a London folyói

Sajnos azonban nem csak pozitív csalódások értek a hónapban, hisz jött a Reménytelen. Ami nem mondom, hogy reménytelen egy könyv, de én sokkal jobbra számítottam, így ismét azon kevesek táborába tartozom, akik szembe úsznak az árral.

Sikerült végre elolvasnom a Csábítás kilenc szabályát is, amiről még ugyan nem tettem közre bejegyzést, de már készülőben van. Elöljáróban pedig annyi, hogy hihetetlenül aranyos volt. De nem csak ezzel vagyok elmaradva, hisz nosztalgiaként elolvastam a Rocksztárt kaptam karácsonyra című könyvet is, ami kellemes kikapcsolódást nyújtott.

Újraolvasást is beiktattam, így a nyár végére: Nalinitől elolvastam a Branded by Fire-t mielőtt tovább folytatnám a sorozatot. Erről is várható a közel(?) jövőben kritika. Igazság szerint fogalmam sincs mikor lesz időm egy normális kritikát megírni.

Mit hozott a postás?
*tapsvihar,üdvrivalgás* Ésssss nem vettem egyetlen egy könyvet sem augusztusban! Azt hiszem ilyen még sosem fordult velem elő, úgyhogy most nagyon büszke vagyok. Nézzétek el nekem.

Filmek:
Filmek terén azonban nem nagyon bővelkedtem, egyszerűen semmi kedvem nem volt megnézni őket. De még így is született egy Filmmustra poszt:

Az Amerika kapitány 2 - A tél katonájáról ITT olvashattok.

Valamint megnéztem a Lucyt is, ami egyáltalán nem olyan rossz, mint ahogy azt a rengeteg negatív kritika hangoztatja. Jó nem mondom azt se, hogy tökéletes volt, mert nem - nekem olyan érzésem volt, mintha kimaradt volna belőle a tetőpont - és nem is használta ki a teljes potenciálját az alapjainak, de én jól elszórakoztam rajta.
10/7


Egyéb:
Újraindítottam a Megidézve rovatot, ami kicsit el lett hanyagolva, valamint jó pár Várható Könyvadaptációról is született  poszt az elmúlt hónapban. ezen kívül pótlás is történt: Kevin Hearne sorozatának 3. részéről és Julie James - Az a gyanúm szerelem című könyvéről.

Mindenkinek kitartást a sulihoz, munkahelyhez, az őszhöz vagy csak egyszerűen az élethez. Ha már nagyon nem bírod: olvass el egy könyvet!


>

Related Articles

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése