In book tag

Nyári nosztalgia - Summertime Madness Book Tag


Újabb Booktag, vagyis újabb válaszok kérdésekre. A jelölést nagyon szépen köszönöm Liliane Evansnek, a Művészet nyelve blog szerzőjének.  Nagyon jól esett ez a kis nosztalgia így ősz elején. 

1. Mutass egy nyárias borítójú könyvet!2. Válassz egy kitalált helyet, ami tökéletes célállomása lenne a nyári vakációdnak!

Középfölde. Komolyan ki ne akarna oda látogatni? Persze, csak miután Frodóék már elintézték az egész herce-hurcát a gyűrűvel.Valamint kicsi koromban az volt az álmom, hogy én is megkapjam a levelet a Roxforthoz.

3. Éppen a nyári vakációdra mész és a repülőgépen ülsz. Egy olyan könyvet akarsz olvasni, ami egész úton kitart. Melyik regényt választanád?
Hát attól függ hova megyek. Ha mondjuk Ausztráliába akkor már valami vaskosabb kell, szóval az én választottam az Outlander. (Hátha akkor végre rászánnám magam, hogy elolvassam).

4. Nyári szomorúság gyötör – melyik vidám könyvvel csalnál mosolyt az arcodra?
Ha szomorú vagyok akkor általában ifjúsági könyveket olvasok és azok közül is az egyik kedvencem a Percy Jackson és az Olimposziak sorozat.

5. Éppen a tengerparton ülsz, teljesen egyedül. Melyik kitalált karakter lenne a tengerparti bébid?
A tengerparti bébim? Ez most komoly?! Hát n nem vagyok az a bébizős fajta, de ha már mondanom kell egy pasit, akkor legyen mondjuk Bones.

6. A fagyizás mellé kell egy fagyos, menő haver is! Melyik kitalált karakter lenne a legjobb barátod?
Egyértelműen Cat. Nagyon bírnám a humorát és jól kijönnénk.

7. Oszd meg és uralkodj! a nyári őrületet! Taggelj be pár embert!

Függővég
Kristina
Rea

De természetesen ezt a taget is viheti és töltheti, aki csak akarja. Ne fogd vissza magad, szabad a pálya, hajrá!
 
>

Related Articles

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése