In "Waiting On" Wednesday

"Waiting On" Wednesday #41 - Csak egy év

Hogy miről van szó? Ez egy várható megjelenéseket bemutató rovat, amit Jill indított el. Egy általad várt könyvet kell bemutatni, majd a bejegyzést linkelni Jill aktuális blogbejegyzésénél. (Megsúgom, hogy érdemes felkeresni a blogját, mert hétről-hétre rengeteg friss megjelenésről szerezhettek itt tudomást.)

Folytatódik a Ciceró kiadó gondozásában a méltán híres Csak egy nap sorozata Gayle Formannek. A Csak egy év ráadásul kiegészítésként tartalmazza a Csak egy éjszaka novellát is, ami igazi csemege lesz a rajongók számára.

Várható megjelenés: 2014. október 3.
Kiadja: Kossuth kiadó
Műfaj: fantasy, romantikus

Gayle Forman - Csak egy év (Csak egy nap #2) 

Amikor kinyitja a szemét, Willem nem tudja, hol van – Prágában? Dubrovnikban? Vagy visszakerült Amszterdamba? Annyit tud, hogy ismét egyedül van, és meg kell találnia egy lányt, akinek Lulu a neve, és akivel egy varázslatos napot töltött Párizsban. Volt abban a napban – abban a lányban – valami, amitől Willemnek azt kell gondolnia, hogy a sors is egymásnak szánta őket, így Lulut keresve beutazza a világot Mexikótól Indiáig. Ám ahogy telnek a hónapok, és Lulu még mindig utolérhetetlen, a fiú kezd kételkedni benne, hogy a sors keze olyan erős lenne, mint képzeli…
A Csak egy nap romantikus, érzelmes párdarabja a döntésekről szól, amelyeket hozunk, a véletlenekről, amelyek csak úgy jönnek – meg a boldogságról, ott, ahol ezek találkoznak.
A Csak egy éjszaka című novellával kiegészítve.


>

Related Articles

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése