In "Waiting On" Wednesday

"Waiting On" Wednesday #42 - Télvíz idején

Hogy miről van szó? Ez egy várható megjelenéseket bemutató rovat, amit Jill indított el. Egy általad várt könyvet kell bemutatni, majd a bejegyzést linkelni Jill aktuális blogbejegyzésénél. (Megsúgom, hogy érdemes felkeresni a blogját, mert hétről-hétre rengeteg friss megjelenésről szerezhettek itt tudomást.)

Azt hiszem erről a sorozatról már annyiszor volt szó a blogon, hogy nem is fárasztalak titeket további szócsépléssel, hanem beszéljenek helyettem az előző részek kritikái. Mindenesetre jelenleg nagyon imádom a Fumaxot, hogy ilyen ütemben készhez kaphatom az én kis drágaságaimat. Valamint a borító most is nagyon el lett találva, szerintem órákig tudnám nézegetni ezt a tájat.

Várható megjelenés: 2014. ősz
Kiadja: Fumax kiadó
Műfaj: fantasy

Michael J. Sullivan - Télvíz idején (Riyria krónikák#5)

KÉNYSZERŰ FRIGY KÉSZÜLŐDIK. KETTŐS KIVÉGZÉS A RÁADÁS. ÁM A KÉT TOLVAJNAK MÁS TERVEI VANNAK.
Az Új Birodalom olyan ceremóniával készül megünnepelni a Nemzetelvűek felett aratott győzelmét, ami örökre emlékezetes marad. A Télvíz-ünnepre időzítik a császárnő kézfogóját, no meg Degan Gaunt és a Melengári Boszorkány nyilvános kivégzését. Terveik szerint Modina ezt követően végzetes balesetet szenved majd, így az új császár ülhet a birodalom trónjára. Micsoda gyönyörű nap lesz az! Csak egy a bökkenő: Royce és Hadrian közben megtalálták a rég elveszett örököst.

>

Related Articles

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése