In "Waiting On" Wednesday

"Waiting On" Wednesday #43 - Kresley Cole YA regénye

Hogy miről van szó? Ez egy várható megjelenéseket bemutató rovat, amit Jill indított el. Egy általad várt könyvet kell bemutatni, majd a bejegyzést linkelni Jill aktuális blogbejegyzésénél. (Megsúgom, hogy érdemes felkeresni a blogját, mert hétről-hétre rengeteg friss megjelenésről szerezhettek itt tudomást.)

Már korábban is felfigyeltem a Méreghercegnőre, mikor a tengerentúlon megjelent, hisz imádom Kresley Colet, de a Halhatatlanok alkonyat után sorozatával is el vagyok maradva a külföldi megjelenésekhez képest, így egyelőre jegeltem ezt a YA regényt. Aztán legnagyobb döbbenetemre láttam, hogy a KMK kirakta a megjelenései közé. El se tudom mondani mennyire örültem a hírnek, mert bármennyire is értem az angolt, azért magyarul még mindig jobb olvasni. Már ha a fordítás a szerkesztés etc. nincs elcseszve... Na de akkor nézzük a könyvet.

Várható megjelenés: 2014. 11. 11. (elit start)
Kiadja: Könyvmolyképző kiadó
Műfaj: fantasy, YA, romantikus

Kresley Cole - Méreghercegnő (Az Arkánium krónikák #1)

A tizenhat éves Evangeline „Evie” Greene irigylésre méltó életet él – mígnem rémisztő hallucinációi támadnak. Amikor egy apokaliptikus esemény megtizedeli louisianai szülővárosának lakosságát, megölve mindenkit, akit szeret, Evie rájön, hogy a hallucinációk voltaképpen a jövőre vonatkozó látomások voltak – amelyek továbbra sem szűntek meg. Az életéért küzdő és válaszok után kutató lány kénytelen segítséget kérni a lápvidék rossz oldalán élő osztálytársától, Jack Deveaux-tól. De egyedül egyikre sem képes.
A meglehetősen hosszú bűnlajstrommal rendelkező Jack, a maga komisz vigyorával és kirívó viselkedésével, nem olyan fiú, akivel Evie barátkozni szokott. Bár egyszer már gúnyt űzött Evie-ból és mindabból, amit képvisel, Jack most mégis vállalja, hogy megvédi a lányt. Evie tudja, hogy nem bízhat feltétel nélkül a fiúban, de vajon képes lesz neki ellenállni, ha egyszer letörli a képéről azt a komisz vigyort?

Kiben bízhat Evie?>

Related Articles

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése