In "Waiting On" Wednesday

"Waiting On" Wednesday #44 - Jön az Easy folytatása, a Törékeny

Hogy miről van szó? Ez egy várható megjelenéseket bemutató rovat, amit Jill indított el. Egy általad várt könyvet kell bemutatni, majd a bejegyzést linkelni Jill aktuális blogbejegyzésénél. (Megsúgom, hogy érdemes felkeresni a blogját, mert hétről-hétre rengeteg friss megjelenésről szerezhettek itt tudomást.)

Az Easy egy igen fontos könyv a blog történetét tekintve, mert nem kétséges, hogy közületek, a blog olvasói közül, sokan Tammara Webber által felajánlott példányért folyó nyereményjáték kapcsán kerültetek ide. Így számomra ez a könyv nem csak az olvasás közben nyújtott élmény miatt maradt meg, de az írónővel folytatott beszélgetés, valamint a nyeremény kapcsán is. Annak pedig külön örülök, ha ezt a posztot olvasod, hisz ez az jelenti, hogy sikerült annak idején annyira felkeltenem az érdeklődésed, hogy nem csak a játék erejéig néztél be ide hozzánk. :) A sok rizsa után pedig jöjjön is a könyv, ami miatt ezt az egészet felhoztam: Tammara Webber - Törékeny című könyvéről van szó, ami az Easy folytatása, pontosabban Lucas szemszögének bemutatása.

Várható megjelenés: 2014. 12. 09. (elit start)
Kiadja: Könyvmolyképző kiadó (rubin pöttyös)
Műfaj: romantikus, NA


Landon Lucas Maxfield gyermekként azt hitte, tökéletes az élete, és örömmel nézett a reményteljes jövő elébe – mígnem egy tragédia szétzúzta a családját, és kételyeket ébresztett a fiúban mindennel szemben, amiben addig hitt.

Nem akart mást, csak maga mögött hagyni a múltat. Miután megismerkedett Jacqueline Wallace-szal, könnyen jött a vágy, hogy mindazzá váljon, amit a lány igényel…

Már amennyire könnyen jöhetett annak a férfinak, aki megtanulta, hogy a lélek törékeny, és hogy mindazt, amiben reménykedünk, egy szempillantás alatt elragadhatják tőlünk.


>

Related Articles

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése