In "Waiting On" Wednesday

"Waiting On" Wednesday #45 - Soho felett a Hold

Hogy miről van szó? Ez egy várható megjelenéseket bemutató rovat, amit Jill indított el. Egy általad várt könyvet kell bemutatni, majd a bejegyzést linkelni Jill aktuális blogbejegyzésénél. (Megsúgom, hogy érdemes felkeresni a blogját, mert hétről-hétre rengeteg friss megjelenésről szerezhettek itt tudomást.)

Nem is kellett sokat várniuk a Peter Grant rajongóknak, akik oda voltak a mágustehetséggel megáldott, kissé bohókás nyomozóért. Hála a GABO kiadónak még idén a kezünkben tarthatjuk a Soho felett a Hold című könyvet, ami a London folyói folytatása és újfent elveszhetünk egy alternatív, mágiával átszőtt London utcáin. 

Várható megjelenés: 2014. november eleje
Kiadja: GABO SFF
Műfaj: krimi, paranormális

Ben Aaronovitch - Soho felett a Hold


Peter Grant közrendőr hamar rájön, hogy a dzsessz-szaxofonos Cyrus Wilkinson nem szívroham áldozata lett. Valaki vagy valami a londoni Soho utcáit járja, és az a különleges képesség vonzza, amely elválasztja a nagy zenészeket az átlagosaktól. Petert nyomozása során felettese, Thomas Nightingale – Anglia utolsó bejegyzett varázslója – és Cyrus volt szeretője, az ellenállhatatlan Simone Fitzwilliam segíti. Miközben egyre jobban elmélyed az ügy felgöngyölítésében, bekerül a képbe egy zseniális trombitás, Richard „Lord” Grant is, aki egyébként Peter apja. A rendőrmunka már csak ilyen: többnyire rendfenntartás, időnként igazságszolgáltatás, és karrierenként egyszer talán bosszú.

Az angol Ben Aaronovitch regénye méltó folytatása a nagy sikert aratott London folyóinak, amely az urban fantasy és a krimi szellemes ötvözeteként keltett feltűnést.>

Related Articles

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése