In "Waiting On" Wednesday

"Waiting On" Wednesday #46 - A hódítás tíz szabály

Hogy miről van szó? Ez egy várható megjelenéseket bemutató rovat, amit Jill indított el. Egy általad várt könyvet kell bemutatni, majd a bejegyzést linkelni Jill aktuális blogbejegyzésénél. (Megsúgom, hogy érdemes felkeresni a blogját, mert hétről-hétre rengeteg friss megjelenésről szerezhettek itt tudomást.)

Egy igazán szellem, aranyos és pikáns történelmi romantikus regényt ismerhettem meg A csábítás kilenc szabálya című könyvben, ráadásul ezt nem csak én gondoltam így, hisz szép kis rajongótáborra tett szert idehaza is, így az nem is volt számomra kérdés, hogy folytatja-e a kiadó a sorozatot. Azt azonban nem gondoltam volna, hogy A hódítás tíz szabályát még a karácsonyfa alá is be tudom tenni. (Igaz, csak azok vehetik meg még idén, akik Elit starttal rendelik meg). Ezúttal az első részből már ismert sármos ikertestvér, Nicholas és Isabel szerelmi történetét követhetjük nyomon. 

Várható megjelenés: 2014.12. 09. (Elit start)
Kiadja: Könyvmolyképző kiadó (arany pöttyös)
Műfaj: történelmi romantikusLady Isabel bajban lévő nőknek kínál menedéket a Townsend Park birtokon, sajnos azonban most anyagi gondokkal küzd. Találkozása Lord Nicholas St. Johnnal sorsszerűnek tűnik a számára, hiszen a régiségszakértő férfi tanácsot tud adni neki az öröksége értékével kapcsolatban. Az érzékeny és sármos lord egy pillanat alatt megnyeri Isabel szívét. De hogy tudná meghódítani ezt az oly népszerű férfit, akiért nemcsak a hajadon hölgyek vannak annyira oda Londonban? Lady Isabel még azt sem sejti, hogy a férfi eltűnt személyek felkutatásával is foglalkozik és éppen egy a Townsend Park birtokon rejtőző hölgyre „vadászik”.>

Related Articles

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése