In "Waiting On" Wednesday

"Waiting On" Wednesday #47 - Hetedik bosszúja

Hogy miről van szó? Ez egy várható megjelenéseket bemutató rovat, amit Jill indított el. Egy általad várt könyvet kell bemutatni, majd a bejegyzést linkelni Jill aktuális blogbejegyzésénél. (Megsúgom, hogy érdemes felkeresni a blogját, mert hétről-hétre rengeteg friss megjelenésről szerezhettek itt tudomást.)

Nem rég kérdezte tőlem az egyik blogolvasó, hogy mikor jelenik meg a Lorieni krónikák következő része és sajnos én sem tudtam semmi konkrétumot mondani, a kiadó is mélyen hallgatott felőle. Aztán ma a frisseket böngészve akadtam rá a könyvre és ezzel meg is lett a nap híre, hisz még idén a kezünkben tarthatjuk a Hetedik bosszúját. Mindenesetre itt a válasz a kérdésre:

Várható megjelenés: 2014. 12. 03.
Kiadja: Cartaphilus kiadó
Műfaj: sci-fi, ifjúsági

Pittacus Lore - Hetedik bosszúja (Lorieni krónikák #5)

ÁRULÓ FÉRKŐZÖTT KÖZÉNK. TETTÉÉRT BŰNHŐDNIE KELL… 
Azt hitték, a legrosszabbon már túl vannak. Egy bő évtized elteltével végre megtalálták egymást. Sorra tárultak fel a múlt titkai. Gyakoroltak, napról napra erősebbek lettek. Már-már boldogok voltak együtt. Legszörnyűbb rémálmukban sem képzelték volna, hogy ellenségeik egyiküket ellenük fordíthatják. A Védőket súlyos veszteség érte, amikor Ötödik elárulta őket. Elveszítették Nyolcadikat, Ella pedig a mogadoriak fogságába esett. A csapat bármit megtenne, hogy Nyolcadik ismét velük legyen, de hiába. Így aztán minden erejüket arra fordítják, hogy leszámoljanak a mogokkal, akik elől egész életükben bujkálniuk kellett. Ennek most vége. 
John Chicagóban meglepő szövetségesre tett szert, akinek révén feltárulhatnak az ellenség gyengéi. Ám hamarosan félelmetes titokra derítenek fényt. Mindeközben a többiek bosszúra szomjazva üldözik az árulót, Ella pedig különös rejtély nyomára bukkan a mogadori hajón. 
A Védők csapata szétszóródott, de legyőzni nem sikerült őket. Amíg akár csak egy is él közülük, a Földért folytatott küzdelem még nem vesztett csata! 
Talán éppen most sétálunk el melletted. 
Talán ebben a pillanatban is figyelünk. 
Talán veled egy városban lakunk. 
Köztetek élünk. 
Eljött a nap, amikor egymásra találtunk. 
Szembeszálltunk közös ellenségünkkel. 
Áruló férkőzött közénk, de megmenekültünk. 
Ha elbuktunk volna, mindennek vége lenne. 
Továbbra is vadásznak ránk. 
Újra megküzdünk velük. 
Kíméletlenül bosszút állunk.

Egy kis kedvcsinálónak pedig itt az előzetese is a könyvnek:




>

Related Articles

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése