In "Waiting On" Wednesday

"Waiting On" Wednesday #49 - Fogadj el!

Hogy miről van szó? Ez egy várható megjelenéseket bemutató rovat, amit Jill indított el. Egy általad várt könyvet kell bemutatni, majd a bejegyzést linkelni Jill aktuális blogbejegyzésénél. (Megsúgom, hogy érdemes felkeresni a blogját, mert hétről-hétre rengeteg friss megjelenésről szerezhettek itt tudomást.)

Mindig nagy öröm látni, mikor egy újabb tehetséges magyar írónak sikerül kiadatnia a könyvét és ezáltal gazdagítani a magyar könyvek nem túl széles választékát. Főleg ifjúsági irodalom terén. A következőkben bemutatott könyv is egy ilyen író debütáló regénye, akit főként a Media Addicts című blog kapcsán ismerhettetek meg, de a Blogturné klub tagjaként vagy éppen a Magyar Könyvek Viadala fő szervezőjeként is találkozhattatok már Tibivel. A blogján már többször is mesélt a könyv kiadásának a részleteiről, ahol tudtok az ügyben bővebben tájékozódni, így én nem is húznám az időt, íme a könyv:

Várható megjelenés: 2014. 12. 13.
Kiadja: Könyvmolyképző kiadó (Szivárvány kör)
Műfaj: ifjúsági (LMBT)

Rácz-Stefán Tibor - Fogadj el!

Petra, a pénztelen, vidéki lány elit gimnáziumba kerül, ahol mindenki gazdag és menő, így aztán hazudik, hogy ne lógjon ki, hiába figyelmezteti Dávid.
Petrát a lányok befogadják, barátokat szerez, egy fiú is tetszik neki, de kiderül az igazság. És innét kezdve pokollá válik az élete.
Túl lehet-e élni a bosszút, az iskolai megalázásokat?
Dávidnak is van egy kínos titka, a lányok nem izgatják, de a szívét nagyon is megdobogtatja Áron, a jóképű padtársa, aki pontosan tudja ezt, és gonoszkodva ki is használja.
A két barát szerelemmel, árulással és szenvedéllyel teli útja döbbenetes eseménybe torkoll.
Van egy pont, amikor már nincs tovább. Van egy pont, ahol a szerelem már fáj.

>

Related Articles

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése