In Nyereményjáték

Karácsonyi nyereményjáték - eredményhirdetésElérkezett ez a nap is, véget ért a Karácsonyi nyereményjáték, amin nagy örömömre rengetegen részt vettetek és ahogy láttam a megfejtésekkel se voltak problémáitok, de azért a tisztázás kedvéért itt vannak:

1. író: Tamara Webber
2. író: Vivien Holloway
3. író: Lakatos Levente
4. író: On Sai
5. író: Bleeding Bride
6. író: Joss Stirling

Nem is húzom az időt, mutatom a nyerteseket.
a Rafflecopter giveaway


Összesen ugyebár 7 nyertes született, hála Bleeding Bride írónőnek, aki két Fekete fivérek példányt is felajánlott. Hogy pontosan mit is nyertetek, azt ITT megnézhetitek még egyszer.

A nyeremények kiválasztása pedig úgy történik, hogy az első, akit kidobott a rafflecopter, választhat az összes csomag közül, a második értelemszerűen már csak a maradékból, és így tovább, vagyis a 7. már nem választhat, de remélem így is mindenki örülni fog. Ennek megfelelően, viszont kicsit el fog húzódni a nyeremények postázása - meg persze karácsony is van - de ígérem mindenkihez el fog jutni. Könczöl Alexandrának már írtam, amint válaszol, írok a következőnek is, éppen ezért kérek mindenkit, hogy lehetőleg minél előbb válaszoljon, hogy ne húzódjon olyan sokáig a dolog.

Akik nem nyertek pedig ne csüggedjenek, lesz még hasonló. Sőt ma kaptam egy gyönyörűséges csomagot Jay Kristofftól, így valószínűleg a közeljövőben lesz még játék.

A végére pedig: Boldog karácsonyt mindenkinek!


>

Related Articles

3 megjegyzés:

 1. Válaszok
  1. Megkönnyebbültem, hogy odaért. (Te vagy az első aki megkapta, már kezdem lerágni a körmöm, hogy mi van a postával...)

   Törlés
  2. Nem csak a legelső, hanem a legjobban örülős is :-)
   Köszönöm!

   Törlés