In Nyereményjáték

Nagy Karácsonyi nyereményjáték kicsit felpörgetve - UPDATEMár régóta készülök nektek a karácsonyi nyereményjátékra és rengeteg levelet küldtem szét, hogy megvalósulhasson, de sajnos a vizsgaidőszakom betett neki, így kicsit megcsúszva érkezik a játék. Ennek hála pont karácsonyig fog tartani a játék, egy jó kis meglepit okozva az ünnepekre, de ennek az az ára, hogy csak később tudják készhez kapni a nyertesek a nyereményeiket. Igen, jól hallottátok, több is lesz, de haladjuk szépen sorjában.

Először is: Mit kell csinálnotok, hogy nyerjetek? Alapjában véve kicsit egyedibb és kidolgozottabb játékot akartam, de sajnos nem igen lesz már rá idő, ugyanakkor azt se akarom, hogy csak lájkolásokért kapjátok őket. Tessék kicsit megdolgozni értük! Szóval az a feladat, hogy ti találjátok ki, hogy mit fogtok megnyerni. Persze adok hozzá segítséget, így csak annyi a dolgotok, hogy a poszt végén található Rafflecopter dobozba írjátok bele a szerzők nevét. Nézzük is a segítséget.

1. Az első ajándékot egy világszerte ismert amerikai írónőtől kapjátok, akinek a könyvei a Könyvmolyképző kiadó gondozásában jelentek meg magyarul. Főleg new adult kategóriában ír, három most már felnőtt édesanyja és a gimis szerelmének a felesége. Az első könyve magyarul 2013-ban jelent meg, aminek a történetét Jacqueline narrálásában olvashattátok - ezért a könyvért már volt egyszer egy nyereményjáték itt a blogon - a sorozat második része pedig idén látott napvilágot Lucas szemszögéből bemutatva az eseményeket. Az írónő 2 dedikált bookplatet ajánlott fel a játékra.

2. A második szerző, akinek megköszönhetjük a felajánlását egy fiatal magyar írónő, akinek debütáló regényében megismerhettük milyen a pokol szolgálatában állni. Az államvizsgája miatt sajnos kicsit várnunk kellett a következő regényére, de idén végre megint olvashattunk tőle, ezúttal egy steam punk sorozat első két részét. Eközül a két könyv közül nyerhetitek meg az egyiket dedikáltan, - értelem szerűen amelyik még nincs meg -  ha kitaláljátok kiről van szó. Nála elég az álnevét elküldeni. 

3. Aztán jöjjön végre egy férfi is, hogy ne csak női íróktól lehessen nyerni. A 2. szerzőhöz hasonlóan ő is magyar író, méghozzá nem is akármilyen olvasói táborral. Erotikus témában ír, ő az aki megteremtette nekünk Dr. Lengyel Dávidot, sokak legnagyobb örömére. Könyvei az Ulpius ház kiadásában látnak napvilágot. Közismerten aktív és közvetlen kapcsolatot tart az olvasóival, így nyugodtan beszélhettek vele ti is. Legutóbbi könyve pár napja jelent meg Aktus címen, amit meg is nyerhettek itt.

4. Negyedik alkotónk a 2.-hoz hasonlóan nő nemű, magyar és álnéven ír. Két sorozata került kiadásra a Könyvmolyképző által, az egyik egy szórakoztató űropera, aminek az értékeléseit a blogon is olvashatjátok, a másik szintén a sci-fi műfajába tartozik, de már sokkal komolyabb hangvételű, aminek legutóbbi része Lucy címmel kapható. Az írónő egy saját készítésű, dedikált könyvjelzőt ajánlott fel + UPDATE: Az írónő cicás könyvjelzője közben elszaladt, helyette azonban a szerencsés nyertes kap egy dedikált Calderon, avagy hullajelölt kerestetik könyvet. Itt is elég az írói álnév.

5. Ötödik szerzőnk is magyar, Erdélyben él, de sajnos ő nem olyan ismert kis hazánkban, mint kéne. Eddig egy könyve jelent meg, de reméljük lesz még több is. Újságíróként dolgozik és a Fekete Fivéreket írta. Tőle két Fekete Fivérek példányt is megnyerhet két szerencsés nyertes, az értékelést a könyvről pedig olvashatjátok a blogon is. És itt is az álnevére vagyok kíváncsi.

6. A hatodik írónő Angliában él és romantikus könyveket ír elsősorban fiataloknak. Magyarul két sorozata jelent meg a Manó Könyvek gondozásában, az egyik a Lélektársak létezéséről mesél, a másik pedig egy kis nyomozásba enged betekintést az olvasóinak. Az írónőtől a szerencsés nyertes egy dedikált Oxford képeslapot - azt mondta, hogy ez ihlette néhány helyszínét - és egy könyves plakátot nyerhettek. Mivel külföldről jön, így pontosan nem tudom mikor fog ideérni, de amint lehet küldöm tovább.


Tehát összesítve a játék menete:
 • Ahogy látjátok 6 személy nevét kell kitalálnotok - mindig az a név kell, amin alkot, vagyis, amit megtaláltok a könyv borítóján - és ezeket a neveket a rafflecopter doboz megfelelő részébe beírni. Mindet ki kell tölteni! Próbáltam minél jobban megkönnyíteni a dolgotokat, főleg a könyv címekkel, de ha valamelyik nem megy, nyugodtan írj emailt, segítek. De csak privátban!
 • Továbbá lájkolhatjátok a facebook oldalunkat - nem elég csak meglátogatni! - vagy feliratkozhattok a blogra plusz pontért. Nem kötelező, de nagyobb esélyed lesz megnyerni az egyik ajándékot. Ha viszont ezt nem teszed meg, de a rafflecopterben viszont kipipálod, akkor kizárlak a játékból!
 • 7 nyertest fogok sorsolni - a két Fekete fivérek könyv miatt - és az dönt először, akit először kisorsolok. Ő választ egy csomagot, majd a 2. és így tovább. 
 • A játék 2014. december 24. éjfélig tart. Utána emailben értesítem a nyerteseket és 72 órájuk van válaszolni rá. Ha ez nem történik meg, akkor újra sorsolok. (Tudom, hogy karácsony lesz és nem feltétlen értek rá, ezért adtam 3 napot.)

Nem a játék része, de nagyon örülnék, ha az írók oldalát is lájkolnátok, ezzel megköszönve a felajánlásukat.  Nektek csak egy kattintás.
a Rafflecopter giveaway


Mindenkinek jó játékot és Kellemes Ünnepeket!


>

Related Articles

9 megjegyzés:

 1. Szia :)
  A facebookot akkor nem kötelező lájkolni?

  VálaszTörlés
 2. Mire is jó egy nyereményjáték, ha nem arra, hogy rámutasson azon tévedésemre, hogy már régen feliratkoztam hozzád...? Pedig azt hittem, már megtettem, de mindegy, pótoltam. O.O Szóval duplán köszi! :D

  Jó nyereményjáték! Hajrá mindenkinek!

  VálaszTörlés
 3. Minden megvolt, de újrajelentkezni nem tudtam :-)

  VálaszTörlés
 4. szia! köszönjük a játékot, feliratkoztam Adele néven :)

  VálaszTörlés