In "Waiting On" Wednesday

"Waiting On Wednesday" #50 - End of Days (Angelfall #3)

Hogy miről van szó? Ez egy várható megjelenéseket bemutató rovat, amit Jill indított el. Egy általad várt könyvet kell bemutatni, majd a bejegyzést linkelni Jill aktuális blogbejegyzésénél. (Megsúgom, hogy érdemes felkeresni a blogját, mert hétről-hétre rengeteg friss megjelenésről szerezhettek itt tudomást.)

Vannak könyvek, amiknek a folytatásáért a falat kaparod és számolod az órákat, mikor tudhatod végre a kezedben a drágaságod. Ismerős? Számomra ilyen kategória ez a könyv, ami nélkül már elvonási tüneteket produkálok, pedig hol van még a május? Remélem nem fogják még tologatni!


Várható megjelenés: 2015. 05. 12.
Kiadja: Skyscape
Műfaj: poszt-apokaliptikus
Sorozat ITT
Susan Ee - End of Days (Angelfall #3)

After a daring escape from the angels, Penryn and Raffe are on the run. They’re both desperate to find a doctor who can reverse the twisted changes inflicted by the angels on Raffe and Penryn’s sister. As they set off in search of answers, a startling revelation about Raffe’s past unleashes dark forces that threaten them all.

When the angels release an apocalyptic nightmare onto humans, both sides are set on a path toward war. As unlikely alliances form and strategies shift, who will emerge victorious? Forced to pick sides in the fight for control of the earthly realm, Raffe and Penryn must choose: Their own kind, or each other?>

Related Articles

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése