In "Waiting On" Wednesday

"Waiting On" Wednesday - Queen of Shadows (Üvegtrón #4)

Hogy miről van szó? Ez egy várható megjelenéseket bemutató rovat, amit Jill indított el. Egy általad várt könyvet kell bemutatni, majd a bejegyzést linkelni Jill aktuális blogbejegyzésénél. (Megsúgom, hogy érdemes felkeresni a blogját, mert hétről-hétre rengeteg friss megjelenésről szerezhettek itt tudomást.)

A Heir of Fire-ben bebizonyította számomra az írónő, hogy ez igen is egy jó sorozat és érdemes rá odafigyelni, így nem kis lelkesedéssel várom a következő részt. Végre a borító is nyilvánosságra került, így ebbe a rovatba is bekerül, hogy ne csak engem csábítson el. Remélem ti is legalább annyira szenvedtek attól, hogy még ennyit kell rá várni.

Várható megjelenés: 2015. 09. 1.
Kiadja: Bloomsbury
Műfaj: fantasy
Sorozat ITT

Sarah J. Maas - Queen of Shadows (Üvegtrón #4)

Everyone Celaena Sardothien loves has been taken from her. But she's at last returned to the empire—for vengeance, to rescue her once-glorious kingdom, and to confront the shadows of her past . . .
She will fight for her cousin, a warrior prepared to die just to see her again. She will fight for her friend, a young man trapped in an unspeakable prison. And she will fight for her people, enslaved to a brutal king and awaiting their lost queen's triumphant return.
Celaena’s epic journey has captured the hearts and imaginations of millions across the globe. This fourth volume will hold readers rapt as Celaena’s story builds to a passionate, agonizing crescendo that might just shatter her world.
**************

Mindenkit, akit Celaena Sardothien valaha is szeretett elvették tőle. De végül visszatért a birodalomba - bosszút állni, felszabadítani a hajdan dicső királyságát és szembeszállni a múltja árnyaival. 
Harcolni fog az unokatestvéréért, a harcosért, aki felkészült a halálra is, csak hogy újra láthassa őt. Harcolni fog a barátjáért, egy fiatal férfiért, aki csapdába esett egy szörnyű börtönben. És harcolni fog a népéért, akiket a brutális király leigázott és akik azóta is az elveszett királynőjük győzedelmes visszatértére várnak.
Celaena hősies utazása milliók szívét és képzeletét ejtette rabul a világon. A 4. rész rabul fogja ejteni az olvasóit, ahogy Celaena története egy szenvedélyes és fájdalmas crescendová válik, ami darabokra törheti a világát.


>

Related Articles

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése