In "Waiting On" Wednesday

"Waiting On Wednesday" #54 - Kedves halottak!

Hogy miről van szó? Ez egy várható megjelenéseket bemutató rovat, amit Jill indított el. Egy általad várt könyvet kell bemutatni, majd a bejegyzést linkelni Jill aktuális blogbejegyzésénél. (Megsúgom, hogy érdemes felkeresni a blogját, mert hétről-hétre rengeteg friss megjelenésről szerezhettek itt tudomást.)

Ava Dellaira könyvével már régóta szemezek, amiről őszintén bevallva elsősorban a címe tehet, ami igazán figyelemfelkeltőre sikerült. Love Letters to the Dead...hmmm...még mindig tetszik. Méghogy a cím nem olyan fontos! De szerencsére - és a Ciceró kiadónak hála - nem kell angolul elolvasnom, mert magyarul is olvashatom majd a történetét a fiatal lánynak, aki elveszítette a nővérét és ezt úgy próbálja feldolgozni, hogy valaha élt híres embereknek szóló leveleiben önti ki a szívét. Már az ötlet is egyedi, remélem a megvalósításban sem fogok csalódni és kihozza az író a lehetőségeket az alapötletből. Nem mellesleg önálló regényről van szó, így a sorozatokban megcsömörlötteknek is jó választás lehet. Na felkeltettem az érdeklődéseteket? 

Várható megjelenés: 2015. július
Kiadja: Ciceró
Műfaj: realisztikus

Ava Dellaira - Kedves halottak!
 
Néha azok a legjobb levelek, amelyekre nincs is válasz.
Egy angol házi feladattal kezdődik: írj levelet egy halottnak, mindegy, kinek. Laurel Kurt Cobaint választja, mert Kurt fiatalon halt meg, csakúgy, mint May, Laurel nővére, így talán megért egy kicsit abból, hogy Laurel min megy keresztül. Laurel nemsokára egyre több halottnak ír levelet – Janis Joplinnak, Heath Ledgernek, River Phoenixnek, Amelia Earhartnek, szinte abba sem bírja hagyni. Megírja nekik, mi történik az új középiskolában, és hogyan hullott szét May halála után a családja.
De akármennyit segítenek is neki a levelek, nem tarthatja örökre távol magától az igazi életet. Múltjának kísértetei nem férnek bele az írott sorokba, és Laurelnek szembe kell néznie a gyermekkor lezárulásával, az imádott testvér elvesztésének fájdalmával és a felismeréssel, hogy egyedül mi formálhatjuk a sorsunkat.>

Related Articles

2 megjegyzés:

  1. Az enyémet sikerült. Érdekesnek hangzik, és tényleg zseniális a címe! :) Megy a várólistámra.

    VálaszTörlés
  2. Na már megérte:) Kíváncsi leszek majd hogy tetszik, bár leginkább persze az érdekel nekem hogy fog tetszeni :P

    VálaszTörlés