In "Waiting On" Wednesday

"Waiting On" Wednesday - Érkezik a Riyria-krónikák zárókötete

Hogy miről van szó? Ez egy várható megjelenéseket bemutató rovat, amit Jill indított el. Egy általad várt könyvet kell bemutatni, majd a bejegyzést linkelni Jill aktuális blogbejegyzésénél. (Megsúgom, hogy érdemes felkeresni a blogját, mert hétről-hétre rengeteg friss megjelenésről szerezhettek itt tudomást.)

Először is kezdjük egy kis személyes jelleggel: Még mindig meglehetősen el van hanyagolva szegény blog -  tudom hogy már sokszor ígértem, hogy hamarosan... - amit egyrészről sajnálok, hisz nagyon szeretem ezt a kikapcsolódást, mikor leülök a gép elé és csak egyszerűen kiírompötyögöm magamból a mondandóm. Másrészről viszont a vizsgaidőszak sikeres lezárulása után a vizsgáknál sokkal kellemesebb elfoglaltságok miatt nincs időm blogolni, ezért pedig nem igazán sajnálkoznék. Most is éppen nyaralás közben sikerült pár percre gépközelbe kerülnöm, így csak egy rövid "Waiting On" Wednesday posztra van időm. 

Mindenesetre fogadjátok szeretettel ezt a rövid szösszenetet, amit nem kevés izgalommal osztok meg veletek, mert végre VÉGRE! érkezik a várva várt befejezése a Riyria-krónikáknak. Szép kis utat tettem meg ezzel a sorozattal - mind a ketten fejlődtünk ismeretségünk kezdete óta, visszaolvasva az első részről írt kritikát ismét eszembe jutott, hogy miért nem szeretem visszaolvasni a régebbi írásaimat:) - és habár eddig még nem sikerült a fantasy legjobbjai közé emelkednie az én kis listámon, de kellően kiemelkedő helyet foglal el rajta kedvenc rablópárosomnak köszönhetően. Ráadásul Az elveszett város már a küllemével is csábít, - szinte hallom a duruzsolását, hogy vegyem meg - a Fumax kiadó ismét kitett magáért. Már alig várom, hogy a teljes sorozat fent legyen a polcomon.

Várható megjelenés: 2015. nyár 
Kiadja: Fumax
Műfaj: fantasy
Előrendelhető

Michael J. Sullivan: Percepliqui - Az elveszett város (Riyria-krónikák #6)

MINDEN LEZÁRUL ITT ÉS MOST… AZ ELFEK ÁTKELTEK A NIDWALDENEN. A JÖVŐ KÉT TOLVAJ KEZÉBEN VAN.
„Láttam nagy utazás. Tízen mennek. A nő, akinél a fény, ő vezet. Az út a föld gyomrába és kétségbeesésbe visz. A holtak hangja vezérli léptedet. Visszamész időben. Háromezer éves háború kezdődik újra. A hideg börtönébe zár világot, halál fenyeget embereket, és neked döntést kell hoznod…!” Ímígyen jósolta Fan Irlanu, az Oudorro falu tenkin látóasszonya.
A Riyria története ezzel elérkezett a befejezéséhez. A Trónbitorlókban tetten ért két tolvaj összes sorsfordító kalandja ehhez a pillanathoz vezetett el. Háromezer év múltán itt az idő, hogy Novron Örököse végre beteljesítse sorsát.>

Related Articles

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése