In "Waiting On" Wednesday

"Waiting On" Wednesday - Jön az Útvesztő előzménynovellája

Hogy miről van szó? Ez egy várható megjelenéseket bemutató rovat, amit Jill indított el. Egy általad várt könyvet kell bemutatni, majd a bejegyzést linkelni Jill aktuális blogbejegyzésénél. (Megsúgom, hogy érdemes felkeresni a blogját, mert hétről-hétre rengeteg friss megjelenésről szerezhettek itt tudomást.)

Ugyan csütörtök van, de nincs kedvem kritikát írni - pedig van egy pár pótolni valóm - így inkább hozom a tegnap elmaradt Waiting On Wednesday posztot. Az eheti kiszemeltem pedig nem más, mint az Útvesztő disztópikus trilógia előzmény novellája, ami szerencsére és a Cartaphilus kiadónak köszönhetően magyarul is megjelenik a rajongók nagy örömére. A Halálparancs sorai között megismerhetjük a Mark és Trina harcát a túlélésért egy elpusztult világban. Értsd: most nem Thomas lesz a főszereplő. 

Várható megjelenés: 2015. szeptember 1.
Kiadja: Cartaphilus
Műfaj: disztópia

James Dashner - Halálparancs (Útvesztő #0,5)

Az Útvesztő-trilógia előzményeinek története.
Mielőtt megalakult a VESZETT, mielőtt létrejött a Tisztás, mielőtt Thomas belépett az Útvesztőbe, napkitörések sora érte a Földet, és szörnyű betegséggel fertőzte meg az emberiséget. A bolygó lakóinak nagy része odaveszett. Aki megbetegedett, annak lassanként elborult az elméje, és előbb-utóbb tomboló véglénnyé vált. Mark és Trina a túlélők kis csoportjához tartozik. Mindennap az életben maradásért küzdenek, az élelmükért, a nyugalmukért. A természet lassan mintha már az újjáéledés jeleit mutatná a napkitörések után, amikor egy napon különös légi jármű – egy Berg – jelenik meg az erdő fölött. A Bergről a kitörés vírusával fertőzött lövedékekkel kezdik lőni a csoportot.
Ismét menekülniük kell – de vajon ki az ellenség? Fertőzöttek és immúnisok egyaránt veszélyben vannak. Vajon az emberiség teljes kiirtása a cél? Ki akarja a pusztulásukat? Létezik kiút ebből a borzalomból?


>

Related Articles

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése