In "Waiting On" Wednesday

"Waiting On" Wednesday - Mackenzie gonosz játékai

Hogy miről van szó? Ez egy várható megjelenéseket bemutató rovat, amit Jill indított el. Egy általad várt könyvet kell bemutatni, majd a bejegyzést linkelni Jill aktuális blogbejegyzésénél. (Megsúgom, hogy érdemes felkeresni a blogját, mert hétről-hétre rengeteg friss megjelenésről szerezhettek itt tudomást.)

Habár én még csak az első két részét olvastam Jennifer Ashley történelmi romantikus sorozatának, de a Mackenzie fivérek nem éppen megszokott története levett a lábamról, így mindenképpen sort kerítek a többire is. Azoknak pedig, akik már előrébb tartanak nálam a sorozatban jó hír, hogy ősszel érkezik Daniel Mackenzie könyve is, ami egyúttal a sorozat 6. része. 

Várható megjelenés: 2015. október 5.
Kiadja: Kossuth kiadó
Műfaj: történelmi romantikus

Jennifer Ashley - Mackenzie gonosz játékai (Mackenzie fivérek #6)

Daniel Mackenzie tökéletesen beleillik a hírhedt Mackenzie klánba – dúsgazdag, jóképű, tehetséges, és rajonganak érte a nők. Ám amikor a sors elébe hozza Anglia egyik legismertebb médiumát, Violet Bastien kisasszonyt, Daniel számára két dolog azonnal világossá válik: Violet egy csaló, őt pedig menthetetlenül rabul ejtette.
Violet tisztában van képessége korlátaival, vagyis valójában nem tud érintkezni a túlvilági szellemekkel, viszont az emberek gondolataiban és lelkében kitűnően olvas. Gyorsan felméri, hogy Daniel intelligens, ugyanakkor veszélyt jelent egy tisztességes nő hírnevére. Később azt is megtudja, mennyire nagylelkű, milyen kellemes férfi, de bizony elképesztően komisz is. Ekkor azonban Violetet kísérteni kezdi a múltja, így csapot-papot hátrahagyva elillan Angliából, s új néven kezd új életet.
Daniel eltökéli, hogy felkutatja a lányt, és hagyja kibontakozni Violet iránti vonzalmát. Noha a médium tisztában van azzal, hogy botrányos múltja miatt nem remélhet hivatalos esküvőt, mégsem képes ellenállni Daniel vonzásának. Mr. Mackenzie látszólag csak a hideg tényeknek hisz, ám amikor Violetnek nem marad más lehetősége, minthogy Danielhez forduljon segítségért, a férfi bebizonyítja, hogy valami másban is hisz: a szerelemben!


>

Related Articles

4 megjegyzés:

 1. Azt hiszem nekem három rész van meg, szóval én is várom. :D Anyának szoktam őket veszegetni, de én is szeretném olvasni őket. :))

  VálaszTörlés
 2. Na akkor már előrébb jársz nálam:D

  VálaszTörlés
 3. De még nem olvastam az első részt sem. :D

  VálaszTörlés
 4. Tényleg? Akkor viszont ajánlom! :)

  VálaszTörlés