In "Waiting On" Wednesday

"Waiting On" Wednesday - Végtelen horizont

Hogy miről van szó? Ez egy várható megjelenéseket bemutató rovat, amit Jill indított el. Egy általad várt könyvet kell bemutatni, majd a bejegyzést linkelni Jill aktuális blogbejegyzésénél. (Megsúgom, hogy érdemes felkeresni a blogját, mert hétről-hétre rengeteg friss megjelenésről szerezhettek itt tudomást.)

Új könyvvel érkezik Vivien Holloway én pedig nagy lelkesedéssel figyelem a regény megjelenésének folyamatát. Már jó ideje készülök a Végtelen horizontra, ami nagyon ígéretesnek tűnik és ismerve az ifjú írónő eddigi munkásságait - Winie Langton történetek, vagy éppen a Pokoli szolgálat - ettől a könyvtől is kellemesen eltöltött órákat remélek. 

De hogy miért várom annyira?:
steampunk ✔
léghajójáró ✔
belevaló főhőnő remélem
KALÓZOK ✔
gyönyörű borító Ó a felszínes, coverwhore énem!
izgalmasnak tűnő történet ✔
Egyszóval miért is ne várnám?!

Várható megjelenés: 2015. szeptember 1.
Kiadja: Főnix Könyvműhely
Műfaj: steampunk kalandregény
Nyereményjáték aug. 31-ig


Vivien Holloway - Végtelen horizont
Becky Dwyer három évvel ezelőtt hozott egy rossz döntést, és most eljött az idő, hogy megfizesse az árát.
Egy olyan világban, ahol az elektromosság csak háromezer méteres magasság felett elérhető, a légjárók biztosítják a kereskedelem áramlását.
Becky egész életét nagybátyja, Duke Barton hajóján töltötte, és soha nem is tervezte, hogy ezen változtatni fog. Három évvel ezelőtt azonban üzletet kötött a kétes hírnevű Nick Mattockkal, aki most behajtja a lányon a tartozását.
A műszerészlány hirtelen sokkal távolabb kerül az otthontól, mint azt valaha képzelte volna. Eddigi kényelmes világa darabokra hullik. Helyt kell állnia egy olyan legénység tagjaként, melynek legalább a fele hajdani kalózokból áll, miközben megpróbál megtenni mindent, hogy visszajuthasson a nagybátyjához.
Azonban kénytelen ráébredni, hogy ez koránt sem lesz olyan egyszerű, és nem csak azért, mert Nick minden lépését szemmel tartja. Hamarosan nem csak az ő, de Duke élete is veszélybe kerül, és megoldást kell találnia, ha nem akarja elveszíteni azokat, akiket szeret.
„- Nick! – kiáltottam, de a hangom elnyomta a lézerpisztolyok, és az elvétett lövedékek becsapódásának hangja. Mielőtt még átgondolhattam volna, megemeltem Jun fegyverét, és lőttem. A férfi felkiáltott és megtántorodott, kezéből kiesett a puska, hátán, a lapockája alatt égett szélű lyuk, melyből vékony erecskében szivárgott a vér. A lézernyaláb már nem volt elég forró – állapítottam meg döbbenten, ahogy a rács ettől a második lövéstől kizuhant, és hangosan csattant a földön.”
A Winie Langton történetek, a Morrighan sorozat, és a Pokoli szolgálat szerzőjének új regénye!

Plusz: A kötet előzménynovellája a Pokoli szerkezetek, ördögi teremtmények antalógiában olvasható.  

>

Related Articles

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése