In

Waiting On Wednesday - búcsúzunk a rovattól + új fejlesztés

A szemfülesebb olvasói a blognak már észrevehették, hogy egy nem túl feltűnő, de reményeim szerint annál hasznosabb füllel gazdagodott a fejléc alatti menüsáv előző héten. Arra viszont eddig nem volt időm, hogy írjak is erről. De ami késik... Új aloldal született, ami egyben a Waiting On Wednesday rovatot hivatott felváltani a jövőben. Már egy jó ideje gondolkoztam egy megoldáson, ami felválthatná, mert úgy érzem kinőtte már a blog ezt a rovatot. Két évet élt ez a rovat és több kevesebb sikerrel, de folyamatosan bemutatta a várva várt könyveket szerdánként. Azonban úgy éreztem nem elég dinamikusan és célszerűen használható már. Egyre nehezebb volt csak egyetlen könyvet kiválasztanom a rengeteg várva várt megjelenés közül ráadásul az új rendszer szerintem sokkal átláthatóbbá is teszi. És az időhiány se tett túl jót a rendszerességének. Szóval 2 év után elbúcsúzunk ettől a rovattól. Remélem szerettétek.

De nézzük is az újdonságot. Mint már mondtam a fejléc alatti menüsávban megjelent egy új fül Várható megjelenések címen. Ez az oldal folyamatosan frissülni fog, így érdemes azt rendszeresen követni, ha tudni szeretnétek a friss megjelenéseket. 
  • Az oldalon belül kiadókra bontva találhatóak a könyvek, azon belül pedig a megjelenés időpontjának sorrendjében vannak listázva. 
  • Feltüntettem azt is, hogy melyik sorozat hanyadik része az adott könyv, valamint a megjelenés dátumára kattintva meg is rendelhetitek őket. Persze erre kattintva továbbá elolvashatjátok a fülszöveget és megnézhetitek a borítót is. (Megjegyzés: lesznek olyan linkek, amik a molyra visznek át titkeket. Ezek azért nem könyváruházakhoz irányítanak, mert a könyv még nem került fel egyik oldalra sem.) 
  • Ha nem biztos a megjelenés, vagy pontos dátumot még nem kapott azt egy kérdőjellel jeleztem.
  • Olyan is előfordul, hogy már olvastam az adott könyvet angolul - elég sokszor - és kritika is született róla - sajnos ez jóval kevesebb. Ebben az esetben [kritika]-ra kattintva elolvashatjátok a véleményem a könyvről. 
  • Azok, amik már megjelentek áthúzva lesznek feltüntetve, de egy jó darabig nem törlöm őket, hogy láthassátok a nemrégiben megjelent kincseket is egyben. 
Az oldal még messze nem teljes, valószínűleg lesznek még változtatások is benne idővel és a visszajelzésekkel. Mindenesetre remélem tetszeni fog az új rendszer és minden javaslatot szívesen meghallgatok. Sőt ha van információd friss megjelenésről nagyon megköszönném ha jeleznéd, mert előfordul, hogy egyik-másik felett átsiklok, vagy elfelejtem. 

U.i.: Gondolkozok rajta, hogy angol könyveket is feltüntessek, de egyelőre még nem tudom, hogy legyen-e. mindenesetre az biztos óriási fa lenne, amibe bele kéne vágnom a fejszém. Ti szeretnétek?


>

Related Articles

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése