In 4 pont Alexa Riley angol erotikus

Találkozásom Alexa Riley erotikus szösszeneteivel

*Figyelem az alábbi poszt 18+ tartalommal bír!*

A kapcsolatom Alexa Riley könyveivel úgy kezdődött, hogy szükségem volt egy kis műfajváltásra és úgy döntöttem, hogy nekem most erotikus könyv kell. De ha lehet mindenféle "lélektani mélység" nélkül, olyan regény, ami nem próbál más lenni. Általában úgy se jön össze, nem kell erőltetni. Szóval megkérdeztem a barátnőmet, aki él-hal az erotikus regényekért, hogy mondjon valamit. Így ismerkedtem meg a Coach (Edző)  című regénnyel. Nem hosszú, egy rövid kis szösszenet, 1 órácska alatt be is fejeztem, de utána még pislogtam egy ideig, hogy ez mi volt. Majd elolvastam a Snow and Mistletoe-t (Hó és fagyöngy) is, csak hogy megbizonyosodjak róla, hogy ez egyszeri eset volt, vagy tényleg mindig ilyen könyvek születnek a szerző által. És jé, tényleg. Na de ennek a "Most mi van? :D" érzésnek a megértéséhez azt hiszem kicsit mélyebbre kell ásni.

Olvasás után nem bírtam megállni hogy utána ne nézzek ennek a bizonyos Alexa Riley szerzőnek. És mint kiderült nem egy személyről van szó, hanem két barátnőről, akik összedugták a fejüket és írással élték ki piszkos kis fantáziájuk. Amúgy mind a kettő boldog feleség és családanya. A könyvek színtiszta pornók, a sztori tényleg csak minimális kis körítés, teljes egészében a szexen és az instalove-on van a hangsúly. Ráadásul, valamilyen általam érthetetlen okból, megszállottjai az írók a szűz, de amúgy bombázó leányzó és az őket "megrontó" alfahím  - aki nem mellesleg valamilyen érthetetlen okból megszállottja annak, hogy azonnal megtermékenyítse az adott leányzót - párosának. Olyan abszurd, hogy néha visítva röhögtem és a létező összes klisét és női fantáziálgatást magukban hordozzák ezek a könyvek, ami a műfajra jellemző. Nem próbálnak mások lenni.

De hogy ez miért nem zavar, mikor hordozzák magukban a létező összes elemet, amitől amúgy sikítva menekülök? Mert érződik, hogy még maguk a szerzők se veszik komolyan, amit leírnak. Leginkább arra az időszakra emlékeztet, amikor hajdanán tizenéves fejjel először képzeltem el, hogy milyen is a tökéletes pasi, ki lesz az, aki majd életem párja lesz. Persze nem azt mondom, hogy ilyen, mert elég távol áll tőlem ez a zsáner, de olyan, mintha a két barátnő az általuk elképzelt pasit és a vele kapcsolatos kis mocskos részleteket osztanák meg velünk olvasókkal. Legalábbis nekem végig ez a gondolat járt a fejemben.

Szóval igazából nem tudom, hogy ezek a könyvek olyan rosszak, hogy már jók, vagy tényleg tudnak valamit az írók, de én jót mosolyogtam olvasás közben. Nem kell komolyan venni, sőt egy kis ironikus felhangot is beleképzeltem, enyhe paródiáját a műfajnak és így minden további nélkül csúszott. Ha valamikor megint hirtelen erotikus szösszenetet akarok olvasni, akkor visszanézek még Alexa Rileyhez.

U.i.: A pontozás meglehetősen nehéz volt, de ha nem hasonlítgatom más műfajhoz és könyvhöz, csak az általa keltett élményt tekintve, akkor legyen 4 pont. Furcsa élmény, furcsa könyv és még furcsább, hogy tetszett.

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
 4/5 pont

>

Related Articles

5 megjegyzés:

 1. Na, ez kell nekem. :D Amennyire nem vagyok oda a pornóért (nőként ez most pozitívnak számít, vagy ugyanúgy normális, ha egy nő is néz ilyet? sosem tudom minek számít) annyira imádok erotikus könyveket olvasni és elképzelni a dolgokat.

  VálaszTörlés
 2. Ha szereted a műfajt akkor mindenképp ajánlom:) 100 oldal körüli kis szösszenetek tényleg szóval gyorsan lehet őket falni:D

  VálaszTörlés
 3. Szia! Nagyon tetszett az írásod Alexa Riley-ról! Tudnál nekem könyveket küldeni Alexa Riley könyveket? Előre is köszönöm! b.klaudia2225@gmail.com

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia:) Örülök, hogy tetszett, de nem tudok könyveket küldeni.

   Törlés
  2. A birtokló bukása 1-2-3, Edző, Ártatlanság, Érintetlen és A lakókocsi szüze

   Törlés