In Top Ten Tuesday

Top Ten Tuesday - 10 sorozat, amit nem fogok befejezni

Elég rég jelentkeztem már ezzel a rovattal, szóval ezzel a poszttal szeretném újraéleszteni a hamvaiból. Tervezek majd írni egy bejegyzést a sorozataimról, de erről nem mondok egyelőre többet. Azonban írás közben akaratlanul is szembe találtam magam olyan sorozatokkal, amiket elkezdtem, de eszem ágában sincs őket befejezni. Általában azt a nézetet követem, hogyha belekezdtem, akkor már be is fejezem, de ugyan akkor nem vagyok teljesen idióta sem, hogy azokra a könyvekre pocsékoljam a mostanában amúgy is kevés időm, amik nem érik meg a rászánt időt. Szóval íme 10 sorozat, amiből annyira kiábrándultam, hogy nem akarom elolvasni a végét.
Nektek van olyan sorozat, amit sose fogtok befejezni?


>

Related Articles

4 megjegyzés:

 1. Haha, csupa "fantasztikus" könyv! :D Rendben, a többséget nem olvastam, kivéve a Vámpírnaplók 1-2 részét (mai napig eszembe jut, milyen borzasztó volt), a True blood mondjuk átlagos volt, de mivel rohadt hosszú sorozat, semmi érdekem, hogy folytassam. Az 50 szürkéből és a Beautiful Creaturesből pedig elég volt a "filmélmény". :D Amúgy jó lenne nekem is egyszer egy ilyen listát készíteni, mert tudom, hogy csomó van, amit soha az életben nem veszek többé kézbe, de valamiért még a "jövőben, valamikor" listámon van. :P

  VálaszTörlés
 2. Hahaha, nekem is van még egy pár ilyen sorozatom, ez csak 10 közüle. Én a True Bloodból azt hiszem olyan 7-et még anno elolvastam, de nem tudom miért mikor nem szerettem. Az Angyalsorsot meg magát az első részt se bírtam befejezni, pedig annyit áradoztak nekem róla. :)

  VálaszTörlés
 3. Húha, ilyen lista nekem is kéne. ^^
  A szürkét nem tudtam elolvasni... de a Lélektolvajok sem jött be. :/

  VálaszTörlés
 4. Jó szórakozás megcsinálni, azóta már jóval többet hozzáadtam:D

  VálaszTörlés