In 4 pont angol Big Dog Books erotikus önálló romantikus Sawyer Bennett

Rövid szösszenet: Sawyer Bennett - Uncivilized (Civilizálatlan)

*Figyelem az alábbi poszt 18+ tartalommal bír!*

**Warning: This book is a wild, sexy beast of a read. 18+**
Putting a woman on her knees before me is what really makes my cock hard. I fuck with dominant force and absolute control. I demand complete surrender from my conquests.
Savage man, loner, warrior… I am dangerous at my core. I have lived amidst the untamed wild of the rainforest, in a society that reveres me and where every woman falls before me in subjugation.
Now I’ve been discovered. Forced to return to a world that I have forgotten about and to a culture that is only vaguely familiar to my senses.
Dr. Moira Reed is an anthropologist who has been hired to help me transition back into modern society. It’s her job to smooth away my rough edges… to teach me how to navigate properly through this new life of mine. She wants to tame me.
She’ll never win.
I am wild, free and raw, and the only thing I want from the beautiful Moira Reed is to fuck her into submission.
She wants it, I am certain.
I will give it to her soon.
Yes, very soon, I will become the teacher and she will become my student. And when I am finished showing her body pleasure like no other, she’ll know what it feels like to be claimed by an uncivilized man.
****************

Ezennel bemutatom Tarzan történetét erotikus műfajba oltva!
Nekem legalábbis rögtön ez ugrott be, ahogy elkezdtem olvasni a regényt. De egy biztos, ez aztán...It was so damn HOT! Már a borító is kellőképpen beszédes - az biztos, hogy senkiben nem kelt téves elvárásokat - és provokatív és nem mellesleg remekül illik a történethez. Az biztos, hogy egy panaszom nem lehet az írónő képességéhez a szexuális feszültségkeltés terén. Jól bánt a karaktereivel is, érződött, hogy odafigyel rájuk, hagy nekik időt és teret a kibontakozáshoz és ,legfőképpen Zach részéről, a változásra. Alapjáraton nem vagyok oda ezért a férfi általi "leigázásért" az erotikus műfajban, mert a legtöbb esetben nem jól közvetíti az író, nem tudom benyelni. Itt nem éreztem úgy, hogy a női oldalam lázongott volna ez ellen, mert egyszerűen jól lett leírva és nem volt kifacsart vagy megalázó üzenete. Az is tetszett, hogy habár Zach magára talált, de ennek ellenére nem fordult ki a karakteréből, nem lett papucs és civilizált, megmaradt a "Tarzan" alapjelleme. Legfeljebb egy picit finomodott a felszínen. Nem kevés mulatságos pillanatot okozott Zachnek a modern világ felfedezése, főleg mikor a kezébe került az internet.

Azért néhány kivetnivalóm is akadt. Elsősorban az volt a bajom, hogy a közepén nagyon leült a sztori, én meg unatkoztam. Meg persze az olyan apróságokat is megemlíthetem, mint hogy főhősünk 24/7 álló farokkal járkál és persze ehhez társul főhősnőnk folyton nedves bugyija. De azt hiszem ezek az elemek már elválaszthatatlanul összefonódtak a műfajjal. Továbbá voltak benne felettébb logikátlan elemek, de mivel az egész sztori a földtől méterekkel elrugaszkodott, így ezeken nem érdemes fennakadni.

Összességében egy nagyon jó és fülledt kikapcsolódást nyújt egy délutánra, az erotika rajongóinak kötelező darab. Én pedig egy újabb írónőt adhatok hozzá a listámhoz, amit akkor veszek elő, ha egy kis pikáns csemegére vágyom az erotika vonaláról.

****************
4/5

kiegészítő novella a sztorihoz
Borító: 5/5 
Történet: 4/5
Megvalósítás: 4,5/5  
Karakterek: 4/5
Kedvenc karakter: Zach

Kiadó: Big Dog Books
Kiadás éve: 2014
Oldalszám: 328.o.
Műfaj: erotikus
Goodreads-es átlag: 4.00
Molyos átlag: 94%
A képek a Pinterestről származnak


>

Related Articles

3 megjegyzés:

  1. Szia, az első részt megtaláltam a neten, csak az a baj, hogy online. Nincs véletlenül meg neked pdf-ben? :) Ha igen, nagyon hálás lennék érte :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, én szívesen olvasnám online is, tudnál nekem abban segíteni hol találom meg?

      Törlés