In díj

Egyszer volt, hol nem volt... │Díj

Egyszer volt, hol nem volt. Réges-régen, mikor még a nagykabáttal és a fránya hideg széllel viaskodtam, ami valahogy mindig bejut a sok réteg alá is,bárhogy is küzdök ellene...szóval kaptam egyszer - inkább nem hangoztatom mikor is volt ez pontosan -  egy díjat Virágtól, a Never Let Me Go blog bloggerétől, aki volt olyan kedves és gondolt rám. Én meg voltam olyan feledékeny, hogy nem írtam meg hozzá a posztot. De, ami késik:


Mi az a Liebster Blog Award?A Liebster Blog Award egy online díj amit bloggerek adnak bloggereknek, hogy új blogokat ismertessenek meg veled, és a te blogod is megismerhessék mások. A liebster szó német eredetű, jelentése: szeretett, kedves, kellemes, értékes, üdvözlendő.

Virág kérdései: 

1. Mi tette ma jobbá a napod?
Az érzés, mikor korán reggel a szomszéd neki áll fúrni-kalapálni fürdőszoba átalakítás címen. Akarom mondani...a reggeli kávém. Esetleg a tény, hogy a héten ma végre nincs vizsgám. Á, ez nem egy fényes nap.

2. Milyen furcsa félelmed van?
Valahányszor magassarkúban vagyok valamilyen számomra is érthetetlen okból a legkülönbözőbb esési módokat képzelem el. Holott még egyszer nem estem el benne...Ne aggódj, én se értem.

3. Melyik könyv az, ami úgy érzed, a legnagyobb hatással volt az életedre?
Nem tudnék egyet se kiemelni. Minden egyes elolvasott könyv hozzátesz valamit a személyiségemhez, a világnézetemhez és gondolkodásomhoz, legyen az a könyv jó vagy rossz. Úgy érzem mindegyik élmény kellett ahhoz, hogy az legyek, aki jelen pillanatban. Huh ez nagyon mélyenszántó és cseppet klisés lett. 

4. Melyik utópisztikus/disztópikus/alternatív könyvbeli világban élnél szívesen?
Hát a disztópia és poszt-apokaliptikus műfaj lényege, hogy olyan jövőt mutasson be, ami negatív, szóval szerintem ezt passzolnám. De mivel az utópisztikus és alternatív világ is lehetőség, így azt mondanám jelen pillanatban egy olyan könyvbe csöppennék szívem szerint, ahol különböző világokat barangolhatnék be. Meglehetősen utazhatnékom van.

5. Mi volt a kedvenc együttesed három évvel ezelőtt?
Hát ez egy jó kérdés...ami azt hiszem rejtély marad, mert fogalmam sincs, hogy pont három éve miért rajongtam. 

6. Milyennek látnak a barátaid / a családod, milyennek látod te magad?
Néha már bátrabb pillanatokban rám sütik a felnőtt szót - ami amúgy adja magát koromat tekintve - de én az esetek többségében nem lennék ilyen merész:)
7. Milyen szín lennél?
Vörös.

8. Melyik az a film, amit egymás után többször is képes vagy megnézni?
Régebben több ilyen is volt - Gyűrűk ura korszak - de manapság már nem nagyon tudnék valamit egymás után többször megnézni. Inkább megpróbálok egy hasonlóan jó filmet találni.

9. Ha magadra tetováltatnál valamit, mi lenne az?
Ez egy kicsit személyes, de rendkívül aktuális kérdés. Majd a diplomaosztóm alkalmából esetleg visszatérhetünk rá. 

10. Van valami, ami mindig jókedvre derít?
Könyvek, barátok, váratlan kis hülyeségek, utazás és a leghétköznapibb dolgok is.

11. Ha készülne egy film az életedről, kit akarnál a főszereplőnek (azaz melyik színész játszana téged)?
Esküszöm a magassarkús-eséses kérdés miatt Jennifer Lawrence ugrott be, szóval maradok nála.  

Nagyon szépen köszönöm Virágnak a jelölést! 
>

Related Articles

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése