In Nyereményjáték

3 évesek lettünk! | Blogszülinapi nyereményjáték

Bizony ám, jól olvassátok, 3 évesek lettünk. Itt az ideje oviba menni. Közhelyes lesz, de tényleg nem gondoltam 3 éve, mikor megnyitotta a blog a kapuit, hogy ilyen sokáig nyitva marad és ennyi örömet fog nekem szerezni. Ezért pedig elsősorban nektek jár köszönet.

Köszönöm ezt a 3 évet! Remélem még legalább ennyit eltöltünk együtt!


És, hogy ezt ne csak szóban köszönjem meg nektek, már egy ideje szervezek egy nyereményjátékot. Úgy is régen volt már, tavaly teljesen el is felejtettem a blogszülinapot. Sokat gondolkoztam, hogy hogyan is folyjon le ez a játék, mert nem akarom pusztán like-okért odaadni a nyereményeket, szeretném ha játszanánk egy kicsit együtt. Persze minden egyes követést örömmel veszek. Végül a KönyvParfé bloggerinája gyújtotta meg a képzeletbeli villanykörtét a fejemben, - innen integetve is köszönöm - mikor elvitte az Olympus istenei book taget. Miért is csinálnék külön kérdéseket, ha egyszer már megalkottam ezt a taget? Ráadásul magamból kiindulva mindig is élvezet ezeket tölteni. 

Szóval az lenne a feladat, hogy a nyereményekért kitöltitek emailben a taget - alább majd leírom a kérdéseket - és elkülditek nekem a threepointsof kukac gmail pont com címre JÁTÉK tárggyal. Fontos még, hogy tüntesd fel melyik nyereményért játszol. (Lehet mindegyiket is megjelölni, akkor mindegyik nyeremény sorsolásába bele kerülsz.)

Mit nyerhettek?


 • Egy dedikált, keménytáblás Anthony Ryan - The Waking Fire című könyvet, amit a Fumax kiadó tervez kiadni Ébredő tűz címmel. 
 • Anthony Ryan által aláírt The Waking Fire könyvjelzőket
 • Dedikált The Last Stormdancer novellafüzetet Jay Kristofftól, ami a Vihartáncoshoz kiegészítés. 
 • 3+1 könyvjelzőt szintén Jay Kristofftól dedikálva
 • 2 db Tammara Webber által dedikált Easy - Egyszeregy bookplatet (ex libris)
 • Egy Ben Aaronovitch Soho felett a hold kötetet 
Ezek alapján 9 nyertest fogok kisorsolni.

Na akkor még egyszer, a játék menete: 
 • Kitöltöd az alábbi taget:

Zeusz
Az istenek és a mindenség királya, az ég és a villámok ura  - Nevezd meg a kedvenc vezetőd, legyen jó vagy rossz:

Héra
A házasságot és a születést védelmező istennő  - Nevezd meg a legjobban működő házasságot, amiről olvastál:


Démétér
A földművelés és a termékenység istennője - Nevezd meg azt a könyvet, ahol legszívesebben lapáttal kergetted volna el az istennőt, vagyis, ahol idegesített a gyerek karakter:


Poszeidon
A Tenger és a földrengések istene - Egy könyv, amin annyit sírtál, hogy egy kisebb papírzsepi-gyártó cég egyhavi bevételét biztosítottad:


Dionüszosz
A bor és mámor megtestesítője, aki ért a mezőgazdasághoz és termékenységet is hoz - Egy könyv, ami mellett nem tudtad megállni, hogy ne egyél/igyál valamit:


Apolló
A Nap és a költészet, a jóslás, a zene, a tánc, a gyarmatosítás, a művészetek és az íjászat istene - Nevezz meg egy könyvet, amit csak és kizárólag napfényben, biztonságban, árnyékoktól és ijesztő elemektől mentesen mersz olvasni:


Artemisz
A Hold és a vadászat szűz istennője, ő segít a szülésnél és védelmezi a nőket és a gyermekeket - Nevezz meg egy igazi badass főhősnőt, aki nem várná meg a szőke herceget fehér lovon, hogy megmentse, hanem ő menne a sárkány elé:


Pallasz Athéné
A bölcsesség és az igazságosság istennője - Egy könyv, ami teljesen a csőbe tudott húzni téged, hogy aztán a végén egy óriásit koppanhass:


Hermész 
Az istenek hírnöke, a pásztorok, utazók, kereskedők istene, az ékesszólás, az irodalom, az atlétika és a tolvajok védelmezője - Egy könyv, ami elviselhetetlen vágyat ébresztett benned az utazásra:

Héphaisztosz 
Az istenek kovácsa, a tűz és a vulkánok istene, a mesteremberek védelmezője - Melyik az a tárgy az olvasmányaidból, amit az életben is szívesen használnál:

Árész
A háború istene, az értelmetlen vérontás és kegyetlen öldöklés megtestesítője - A "leglátványosabb" csata, amit eddig olvastál:


Aphrodite
A szerelem és a szépség istennője - A legszebb szerelmi történet, amit valaha olvastál:


Hádész 
Az Alvilág ura - Egy karakter, akit bármikor átküldenél Hádész birodalmába, hogy végre megszabaduljon tőle a világ:

Hestia
A családi tűzhely védőistennője - Egy könyves hely, ahová szívesen beköltöznél:


 • Elküldöd emailben a threepointsof kukac gmail pont com címre JÁTÉK tárggyal.
 • Ha van blogod és ott szeretnéd inkább kitölteni, tőlem lehet, de akkor is küldj egy emailt a poszt linkjével, mert az emailek közül sorsolok majd. 
 • Nevezd meg a mailben, hogy mit szeretnél nyerni! (Lehet mindegyik is, akkor minden sorsolásnál játszol)
 • A határidő augusztus 31. éjfél. 
 • Csak belföldre tudok postázni, így ennek tudatában jelentkezz. Ha határon túli vagy és meg tudnád oldani, hogy Szegeden átvedd, akkor természetesen játszhatsz. 
 • Nem kötelező semmilyen like/követés, de mivel a szerzők ajánlották fel az ajándékokat, így megköszönném, ha megtisztelnétek őket ezzel. 
 • Végül pedig érezd jól magad!
 • Ha bármi kérdésed/észrevételed van nyugodtan keress meg vele. 
Tükhé legyen veletek!

>

Related Articles

2 megjegyzés: