In borítómánia

Borítómánia | Rózsaszín köd


Újabb ünnep, újabb összefogás, újabb projekthét, avagy megint egy kifogás alkalom, hogy jól érezzük magunkat a bloggerekkel - és nektek is okozzunk pár örömteli percet. Mert őszintén szólva nem szeretem a valentin napot - erre később kitérek mielőtt közfelháborodást okoznék - viszont ezeket a projektheteket kifejezetten szórakoztatónak tartom. Az egész ötletelés, gondolkozás és keresgélés öröméért külön élvezet ezeket csinálni. 

Saját gondolatok (nyugodtan ugord át)
Az előbbi megjegyzésemen felháborodottaknak pedig: Miért nem szeretem ezt az "ünnepet"? Persze rögtön jön a közhellyé vált válasz, hogy biztos azért mert nincs neki senkije. Persze a mellékelt 60+ macskás képpel a fejében. Nem, elárulom, hogy teljesen független ettől - akkor se szeretem ha éppen nincs senkim, de akkor se ha van. Én, amin fennakadok ezzel kapcsolatban az az elvárás és a látszat. Mert nekem nincs szükségem egy külön kijelölt napra, ahhoz hogy programokat, meglepetéseket szervezzek annak, akit szeretek, vagy egyáltalán, hogy figyelmes legyek és közöljem, hogy szeretem. Az már régen rossz szerintem, ha egy ilyen nap kell, ahhoz, hogy ez meglegyen. Ráadásul ott van az elvárás, ami a média felől rád telepszik és beléd sulykolja azt a kényszert, hogy muszáj valamit szervezni, valamivel meglepni a párod ezen a napon. Mert kell és kész! Tökmindegy, hogy előtte két műszakot toltál le, mamád haldoklik, vagy éppen egy aszteroida száguld a Föld felé. Mert ha nem megy, szar alak vagy. És persze a látszat. Az ilyenkor a social mediát ellepő képek giccses szövegekkel, amivel minden ismerősödet biztosítod arról, hogy téged mennyire szeretnek és milyen boldog és különleges kapcsolatban is van részed. Mert ha nincs fent a facen, akkor az nem is igazi. Persze ha ez igaz, nyugodtan, de ha csak a látszat miatt az gáz. Na szóval, nekem ez az egész attitűd rontotta el ezt a napot. Mert alapból nincs baj azzal, hogy szánunk erre egy napot, a felfogáson kéne ezzel kapcsolatban változtatni szerintem. 
(És itt a vége)

Huh ez jó hosszú lett, és kellően negatív ehhez a rózsaszín virággyilkos naphoz. Nem akarom én elvenni senki kedvét egy kis romantikázástól - mert erre nem kell külön indok. Szóval egy kis ráhangolódás gyanánt néhány szépséges borító, ami a hangulathoz illik. 


wattpad-ről

borítóterv

borítóterv
Velem tartanak még rózsaszín köd, akarom mondani a Valentin projekthét során:
>

Related Articles

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése