In 5 pont angol Avon fantasy Hidden Legacy Ilona Andrews romantikus

Hidden Legacy #2 | Ilona Andrews - White Hot


Hidden Legacy #2


Nevada Baylor and Connor Rogan are back in the fight against corruption and the dark forces of Houston’s elite. Once again, they’ve been drawn together to fight a common enemy, but something is growing between them, too. Something that’s becoming more difficult to ignore with every heated touch and meaningful glance. But with new foes rising from all sides and danger ever present, they’ll have to work that much harder to protect one another – and any future they might have together.
********************Eszméletlen sokat kellett várni erre a részre, szám szerint 3 évet, de szerencsére az olvasás minden percéért megérte. Úgy érzem, így 15 könyvvel a hátam mögött a szerzőpárostól, hogy nem nagyon tudnak nekem csalódást okozni és mesterien teremtenek meg új világokat és alkotnak emlékezetes karaktereket. Mintha kifejezetten nekem írnának szórakoztató irodalmat.

Ez a rész is eszméletlen jó volt, faltam minden sorát és nem akartam elhinni milyen hamar vége lett. A sztori egy olyan világban játszódik, ahol a mágia a végső hatalom. És ha elég mágiával rendelkezel, úgy találod, hogy a törvény meghajlik előtted. Mint a pénz a mi világunkban. Teljesen beépült a társadalomba a mágia jelenléte és kissé át is rendezte azt, ugyanakkor ezer ponton köthető a mi valóságunkhoz, megannyi ismerős elemmel. Éppen ezért egyszerre ismerős és mégis különleges ez a világ, nagyon könnyű átélned. Házak jelentek meg a mágia elitjeit tömörítve és egymás közötti hatalmi harcaik befolyásolják a közemberek életét is. Elvégre mit lehet tenni egy olyan személy ellen, aki egyetlen dührohamában elpusztíthatná a fél várost? 

Ebben a világban él Nevada, aki családjával együtt egy kis magánnyomozói céget üzemeltet és megpróbálja meghúzni magát a nagyvadak elől, nehogy felfigyeljenek saját és őrült családja képességeire.Azonban úgy tűnik ez az egész dugába dől, mikor a lelkiismerete felülkerekedik a belénevelt ésszerű rejtőzködésen. Megint olyan hatalmi harcok kellős közepén találja magát, ami az életébe kerül, de szerencsére - muhaha - megjelenik a színen Rogan, a rettegett Prime ismét, hogy beszálljon a mókába. És a megannyi akció és pörgős események láncolatában a közöttük lévő levegő is szikrázik. Mit szikrázik, egyenesen a képembe robban. Nagyon érdekes volt Rogan karaktere, ahogy már azt az első résznél is emlegettem, fantasztikusan jól lett felépítve és meglehetősen összetett személyisége van. Már csak miatta is érdemes befizetni erre a sorozatra. Nem hiába, imádom az írópáros karaktereit.  Sok meglepetést tartogatott a sztori, kezdve Nevadáék családi hátterétől egészen az egyedi képességig, szóval messze nem unatkoztam olvasás közben. Sok kérdés motoszkál bennem, rengeteg titok rejtőzik még a háttérben, ami felfedezésre vár, így már alig várom a harmadik részt.


Nem is locsogok tovább, még a végén valamit elszólnék. Ez egy igazán akciódús, néhol kegyetlen regény, ami szórakoztató, de mélysége is van, imádnivaló karakterekkel, okos cselekménnyel, helyenként forró jelenetekkel és varázslatos világgal van megspékelve. Na meg nem mellesleg, erős függőséget okoz. Én szóltam!

*************
5/5

következő rész
Borító: 3/5 -Még mindig nem, annyira mást sugall. Ez a sorozat sokkal több ennél!
Történet: 5/5
Megvalósítás: 5/5 
Karakterek: 5/5
Kedvenc karakter: Rogan, Nevada

Kiadó: Avon
Kiadás éve: 2017
Oldalszám: 384.o.
Műfaj: urban fantasy
Goodreads-es átlag: 4.65
Molyos átlag: 98%
A képek a Pinterestről származnak
A sorozat részei megtekinthetőek a Könyvek - Olvasmányok fül alatt. 
>

Related Articles

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése