In book tag

Minden, ami nem könyv... | Booktag

Rég volt már a blogon Booktag, de ezt azonnal orvosolom is. Muhaha. Na jó, csak beszélhetnékem van, meg szembejött velem a HaBár, a könyves kocsma blogon ez a jópofa tag. Szóval nem menekültök. 

1. Nevezz meg egy rajzfilmet, amit szeretsz.
Nekem van egy tipikus örök gyerek oldala a személyiségemnek, - ami képes megszépíteni a borongós mindennapokat és a leghétköznapibb dolognak is örülni - amibe beletartozik, hogy még mindig nézek néha meséket, mikor a felszínre tör ez az énem. És a kérdés hatására most rendesen a felszínre tört, és gyermeki énem minden felháborodásával kérdezem: Csak egyet?! De racionálisabb oldalam megpróbálja lecsitítani és közben kiböki mondjuk a Fel!-t. Kedvenc Disneys meséim - mert tudom, ám hogy erre is kíváncsi vagy - pedig Az oroszlánkirály és a Szépség és a szörnyeteg. 

2. Mi a kedvenc dalod jelenleg?
Nekem nem szokott soha egy darab kedvenc dalom lenni, mert ennek eredményeként akkor semmi mást nem hallgatnék. Amivel meg elérném, hogy rövid időn belül megunjam. Igaz Despacito? Ezért is utálom, ha a rádióban folyamatosan egy éppen felkapott számot nyomatnak. Na, de nem akarok én kibújni a válasz alól, az egyik, amit éppen imádok az a Human a Rag'n'Bone Man-től.

3. Mit csinálsz órákon át, ami nem olvasás?
Élek? Alszok? Ezt a blogot vezetem?  Na jó, gondolom nem erre gondolt. Nagyon szeretek festeni, rajzolni, a művészi oldalam kiélni. Szeretek fényképezni is. Imádok utazni, új helyeket felfedezni. Imádok enni. Nem, de komolyan, szinte hobbim is lehetne a finom kaják felkutatása és kiélvezése. Ja igen, kutatás. Mert főzni meg nem szeretek, arra biztos nem fordítok órákat, ha nem vagyok rákényszerítve. Látnátok milyen könnyű engem lekenyerezni azzal, ha valaki egy finom kaját főz nekem. Tanulok. Nem csak az egyetemen. Mindig hajt, hogy képezzem magam valamiből. Nem feltétlen értelmes dolog, csak amiről éppen úgy érzem nekem feltétlen tudnom kell. 

4. Mondj valamit, amit szeretsz csinálni és meglepné az olvasóid. 
Eltévedni. Komolyan, eszméletlen jó helyeket tudok így random felfedezni. Meg amúgy nekem nem is nehéz, irányérzékem nem sok van. Valahogy az agyam jóhiszeműen úgy gondolja a tájékozódás felesleges dolog. De persze az tudni, hogy a kommunikationswissenschaft mit jelent, feltétlen lényeges a túlélésemhez. 

5. Mi a kedvenc szükségtelenül specifikus dolog, amit tanulsz? 
Öhhh...Szükségtelenül specifikus? Pardon? "Vajon mire gondolhatott a költő..."

6. Mondj valami szokatlan dolgot, amire képes vagy? 
90 fokban elfordítani a nyelvem. Nem tudom miért jó ez nekem, de megy. 

7. Mutass valamit, amit tavaly csináltál.


8. Mi a legújabb személyes projekted?
Most épp a programozás alapjait próbálom elsajátítani, na meg tanulok az IELTS nyelvvizsgára. Meg valami értelmes munka után kajtatok.

9. Mondj valamit, amire gyakran gondolsz.
Minek vannak ilyen hülye kérdések a book tagekben?

10. Egy kedvenced. 


11. Az első dolog, ami eszedbe jut. 
Basszus mindjárt, elkések.

Na jó, ennyi lett volna a mai személyes csevejünk. Aki szeretné a book tag kérdéseit megválaszolna, az nyugodtan írja meg hozzászólásban. meg amúgy is, nyugodtan hagyjatok magatok után nyomot a blogon. Én meg rohanok. 

*A képek saját fotók, vagy a pinterestről származnak.*>

Related Articles

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése