In 5* pont angol Avon fantasy Hidden Legacy Ilona Andrews romantikus

Fangirl roham | Ilona Andrews - Wildfire (Futótűz)

Hidden Legacy #3


Just when Nevada Baylor has finally come to accept the depths of her magical powers, she also realizes she’s fallen in love. Connor “Mad” Rogan is in many ways her equal when it comes to magic, but she’s completely out of her elements when it comes to her feelings for him. To make matters more complicated, an old flame comes back into Rogan’s life…
Rogan knows there’s nothing between him and his ex-fiance, Rynda Sherwood. But as Nevada begins to learn more about her past, her power, and her potential future, he knows she will be faced with choices she never dreamed of and the promise of a life spent without him.
As Nevada and Rogan race to discover the whereabouts of Rynda’s kidnapped husband and are forced to confront Nevada’s grandmother, who may or may not have evil motives, these two people must decide if they can trust in each other or allow everything to go up in smoke.
*********************


OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! *heavy breathing*

Oké. Nagy levegő. Kezdjük előröl.

Vannak könyvek, amiket olvasok. Vannak, amiket élvezek. És vannak azok, amik egészben lenyelnek, megrágnak és a végén kiköpnek. Te meg ott maradsz, egy marék nyáltócsaként a földön és csak azon gondolkozol, miért is lett ennek vége.  Ki tippel, ez a könyv melyik kategória? Naná, hogy az utolsó kategória.

És már most az elején leszögezném: nem hagyom, hogy ennek itt vége legyen! Nem, nem, nem! Akarok olvasni Arabelláról és a félelmet keltő képességéről, látni akarom, hogy mi lenne Catalina és az ő olasz vizsgáztatója között, de legfőképp akarok még olvasni Conorról és Nevadáról, na meg az újonnan avatott Házról! Nem csinálhatják ezt velem, hogy így hagynak engem lógni a levegőben, mikor még annyi kérdésem van. Na és a vége! Így végképp nem lehet.

Képtelen vagyok erről egy megszokott, átfogó és leginkább átgondolt értékelést írni, de nem is akarok. Fantasztikus volt ez a könyv és az egész sorozat, imádom a szereplőket, a cselekményt és a világot is. És leginkább át akarom még élni a jövőben is, nem akarok itt búcsút mondani. Addig pedig, aki tud angolul és szereti az urban fantasyt, az okos cselekményt, a mágiával átszőtt világot és a nem megszokott helyzeteket, akkor tessék olvasni. De a legfontosabb, a szereplőkkel találkozni kell a lapokon, megismerni őket és együtt bejárni ezt a világot.


U.i.: Nem tudok elmenni a sorozat borítói mellett egy jó adag borzongás nélkül. Mit gondolt vajon az Avon kiadó? Hogy venné meg bárki is ezt a sorozatot, ilyen pocsék borítókkal, ha nem ismerné eleve a szerzőpáros munkásságát? Na meg tök félrevezető, annyira mást sugall, mint amit ténylegesen kapsz a könyvtől.

*************
5*/5

A szerzőpáros
Borító: 2/5 
Történet: 5/5
Megvalósítás: 5/5 
Karakterek: 5/5
Kedvenc karakter: Rogan, Nevada

Kiadó: Avon
Kiadás éve: 2017
Oldalszám: 400.o.
Műfaj: urban fantasy
Goodreads-es átlag: 4.71
Molyos átlag: - még nincs elég csillagozás
A képek a Pinterestről származnak
A sorozat részei megtekinthetőek a Könyvek - Olvasmányok fül alatt.  >

Related Articles

3 megjegyzés:

 1. Szia. Nem árulnád el légyszí,hogy hol találtad mega 3. részt? Én még csak a 2. ra találtam rá angolul. Egyébként én is imádom ezt a sorozatot,google fordító segítségével olvastam el a 2.részt is. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia:) Persze itt: https://www.amazon.com/Wildfire-Hidden-Legacy-Ilona-Andrews/dp/0062289276/ref=sr_1_sc_1?ie=UTF8&qid=1506161617&sr=8-1-spell&keywords=wildfire+ilona+nadrews

   Huh, azért nem lehetett könnyű fordítóval :O

   Törlés
  2. Csak segítségnek használtam,alapszinten értek angolul. Köszönöm. :)

   Törlés