In book box hír Nyereményjáték

Book Box | Újdonság idehaza, amit most meg is nyerhetsz

Kép csak illusztráció. Forrás: pinterest

Nagyon jó hírem van a számotokra!


Izgalmas újdonság készülődik a könyves berkekben, amire Coffee hívta fel a figyelmem a blogján. Hogy miről is van szó? Külföldi mintára idehaza is megpróbálja bevezetni a Book A Sloth Club a Book Box mozgalmat. 

Mi az a Book Subscription Box? 
Ez egy külföldön már bevált és közkedvelt könyvklub, ami úgy működik, mint egy magazin-előfizetés, csak itt havonta nem magazint, hanem egy könyves csomagot kapsz. Rengeteg fajtája létezik, YA boxoktól kezdve, a romantikusokon keresztül a kifejezetten geekeknek szólókig bezárólag széles a választék, de mindegyikre igaz, hogy a frissen megjelent meglepi könyv mellé apróságokat is csomagolnak - könyves relikviákat, kávét, teát és megannyi mást. Egyszóval a lényeg: te előfizetsz, amiért cserébe minden hónapban kapsz egy könyves meglepetés csomagot. 

Én már nagyon régóta gondolkodok, hogy rendelek egy külföldi Book Boxot, de mindig visszatartott a postaköltség, ami elég húzós tudott lenni. Így csak a képeken csodáltam meg a meseszép dobozokat.  De most, ezzel a kezdeményezéssel, lehetőség van, hogy idehaza, magyar könyvekkel megvalósulhasson. Ráadásul, ha október 6-áig előregisztráltok a Book A Sloth Club honlapján, akkor esélyetek lehet megnyerni egy ilyen csomagot.

De megtaláljátok ezt a kezdeményezést a:
Jelentkezzen, aki még olyan izgatott a hírre, mint én!


>

Related Articles

2 megjegyzés:

  1. Én is mindig csorgatom a nyálam utánuk és engem is a pk tartott vissza....szóval remélem itthon is beválik és működni fog :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát ha vagyunk még ezzel így egy páran, akkor már reménykedhetek:D

      Törlés