In book tag

Book tag | Itt van az ősz, itt van újra...


Dorka, az Anya olvas blog bloggerinája volt olyan édes és kihívott erre a book tagre úgyhogy hangolódjunk együtt egy kicsit az őszre. 

Lehullott levelek
A világ tele van színekkel. Mondj egy könyvet, amin jelen van a piros, a citrom-és a narancssárga. 


Kényelmes pulcsi
Végre elég hideg van a kényelmes meleg ruhák viseléséhez. Melyik könyv tölt el melegséggel?

Általában ebben az időszakban szoktam újra elővenni a Harry Potter sorozatot és ha nem is újraolvasom teljesen, de bele-bele lapozok a kedvenc részeimbe, pont emiatt az érzés miatt. De ide sorolhatnám még Rick Riordan könyveit is, mert mindig újra kicsinek érzem magam tőlük. Valamint az igazán lélekmelengető romantikus könyvek, például a Nyugalom tengere, is előtérbe kerülnek.


Őszi vihar
A szél süvít, az eső kopog. Melyik könyv, vagy műfaj lenne, amit ilyen napokon olvasnál. 

Alapvetően nincs bajom a borús idővel, sőt a vihart egyenesen imádom nézni. Szóval ha nincs rossz kedvem, akkor nem kell ilyenkor kompenzálnom a borús időt, így jöhetnek a thrillerek és realista regények. Viszont ha rossz napom volt, akkor nem segít a kedvemen a sötét idő, így ilyenkor előkerülnek a romantikusabb vagy humorosabb könyvek. Legutóbbi ilyen olvasmányom volt a Lebegés és a Puszi, Erzsi. A fantasy meg bármikor jöhet.

Hűvös, csípős idő
Melyik rideg karakter helyébe lépnél?

Miért akarnék egy rideg karakter helyébe kerülni? o.O

Forró almabor
Melyik az a könyv, ami alulértékelt?

Ha azt nézzük, hogy nem sokan olvassák, de én imádom, akkor Locke Lamore hazugságai, Az Esti ködök kertje, Füst és csont leánya vagy éppen az Egy sötétebb mágia. Bár utóbbi úgy tűnik kezd népszerűbb lenni. Ha pedig ténylegesen az értékeléseket nézzük, akkor legyen a Zoo City (mi az a 77%?) és a Tövisek hercege (Tudom, hogy itt még kiforratlan, de azért a 90% alatti kevés neki. Hiába, rajongó vagyok^^) 

Kabátok, sálak, kesztyűk
Az időjárás hidegebbé vált és ideje, hogy melegebben öltözzünk. Melyik az a könyv, ami annyira csodás borítóval rendelkezik, hogy legszívesebben csak magadnak tartanád meg?

Alternatív borító.
Azt hiszem senkinek nem meglepő, ha azt mondom imádom a borítókat. khm...Borítómánia rovat...khm. Bár én szívesen kölcsönadom a könyveimet - persze miután a lelkére kötöttem, hogy az életénél is jobban vigyázzon rá - így valószínűleg ezt is odaadnám, ha lehetne ilyen kiadásban kapni. Már csak azért is, hogy ő is gyönyörködhessen benne egy sort. 

Kihívottjaim:

De persze szokás szerint viheti bárki, aki kedvet kap hozzá!

U.i.: A héten a rovatok elmaradtak, mert nem voltam gépközelben, de jövőhéten megint jövök velük. Sorry guys.

>

Related Articles

3 megjegyzés:

 1. Köszi, hogy kitöltötted ^^ a Locke Lamore hazugságai jónak tűnik! Nem is értem miért nem leltem rá eddig :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én imádtam:) Sajnos nem túl ismert itthon. De elvileg a Delta Vision átvette az Alexandrától és kiadja majd a folytatásokat is. Már alig várom:D

   Törlés
  2. És én köszönöm a kihívást:D

   Törlés