In 4 pont A Royal család angol Elle Kennedy Erin Watt Könyvmolyképző romantikus YA

És a szappanopera folytatódik | Erin Watt - Broken Prince (Megtört herceg)

 

A Royal család #2


Kikötőben vívott ökölharctól kezdve az iskolai bunyóig: életek omlanak össze a csillogó-villogó palotában, miközben egy srác próbálja menteni a bőrét.
Reed Royalnak mindene megvan: vonzó külső, befolyásos család, sok pénz. Az elit gimiben sorban állnak a lányok, hogy vele lehessenek. Ő viszont magasról tesz mindenkire, mert csak a családja érdekli – amíg Ella Harper be nem sétál az életébe.
Izzó gyűlölettel indul a kapcsolatuk, mert azt akarja, hogy az apja új nevelt lánya szenvedjen. De aztán minden átfordul valami egész másba. Közel akarja tudni magához Ellát. Biztonságban. Egy ostoba hiba miatt azonban Ella elmenekül a karjaiból, így káosz köszönt a Royal-palotára. Reed azon kapja magát, hogy összeomlik az egész világa.
Ella már nem kíváncsi rá. Azt mondja, hogy csak tönkretennék egymást.
Talán igaza van.
(magyar fülszöveg és borító)
**************

És a szappanopera folytatódik!  Sőt, ha lehet még fokozódik is. 

A szerzőpáros nem fogta vissza magát, szinte oldalanként akart valami újabb és sokkolóbb csavart elém tárni: mind az elcseszett Royal családról, mind pedig a dúsgazdag elit életéből. Na de kezdjük az elején, az első rész csavarjával. Merthogy pontosan ott kezdődik el a regény, ahol az előző véget ért - csak éppen Reed szemszögéből. Bizony, az egyik legnagyobb pozitívuma az első részhez képest a Megtört hercegnek, hogy már váltott szemszögben íródott. Ugyan még mindig inkább Ella nézőpontja dominál, de nagyon jót tett Reed és a család megismerése szempontjából, hogy más narráció is megjelent Elláé mellett.
"Hölgyeim és uraim, a Royal família szétesett."
Nem véletlen a címválasztás, eddig is voltak problémái a fiúknak, de most hogy Ella elment, minden szétesett. Ami kissé furcsa, mert csak pár hónapot volt jelen az életükben és előtte is tudtak funkcionálni, de mindegy, ne akarjunk nagyon belemélyedni ilyen kérdésekbe. Fogadjuk el, hogy ezzel Ella jelentőségét és fontosságát akarja a szerzőpáros érzékeltetni. De nem kell sokat várni és szépen visszahozzák Ellát, bár szerencsére nem omlik rögtön a család ölébe, nem felejt el mindent ami történt. Idő kell, hogy mindent megértsen, ami alatt előtérbe kerül, hogy hiába a szépen csillogó külső, a Royal család belülről rohadt. Annyi mindent felsorakoztatott a szerzőpáros a fiúkról, újabb és újabb infókkal akart sokkolni, ami egy idő után inkább csak sok volt. Viszont azt nem vállalták be, hogy tényleg valami mocskos dolog is elő kerüljön, azért mégis csak YA. Nem mintha ez nem lett volna épp elég.


Ezt a részt is befaltam egy nap alatt, de mégse ragadott magával annyira mint az első. Ennek pedig a közepe felé leült sztori az oka. Az eleje pörög, de mikor rendeződni látszanak a dolgok, akkor nagyon leül a cselekmény. Azt is még mindig sajnálom, hogy habár derülnek ki dolgok az ikrekről és Gideonról is, de akkor sincs velük továbbra se több kapcsolatunk. Csak úgy a háttérben léteznek. Viszont Callum legalább a végére egy kicsit visszakapta a tökeit a szememben, mégse annyira sötét. Az iskolai jelenet is durva, meg rohadtul kisarkított és nem éppen érzem, hogy az ahogy ez le lett rendezve miért is teszi különbé a helyzetet, mint eddig volt, de legyen.Na de a vége: megint hatalmas függővég, ha lehet még nagyobb, mint a Papír hercegnő után, hogy mindenképp akard a következő adagod. Tényleg függővé tesz. 

*************
4/5

3. rész
Borító: 5/5 - gyönyörű 
Történet: 3/5
Megvalósítás: 4/5 
Karakterek: 4/5 
Kedvenc karakter: Easton

Kiadó: EverAfter Romance (majd a Könyvmolyképző)
Kiadás éve: 2016
Oldalszám: 370.o.
Műfaj: YA
Goodreads-es átlag: 4.1
Molyos átlag: 86%
A képek alapjai Pinterestről származnak
A sorozat részei megtekinthetőek a Könyvek - Olvasmányok fül alatt.  


>

Related Articles

6 megjegyzés:

 1. Mikorra várható a 3.rész? Egyébként imádtam mindkettőt ��

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia!
   Jövőre jön a folytatás:)

   Törlés
  2. Uristen nem hiszem el... tenyleg nem tudom elhinni...
   Most olvastam ki a megtört herceget...de ez..szóhoz se jutok... mi f...sz...

   Törlés
  3. Igen, elég jellemző, hogy ilyen érzéseket kelt ez a sorozat:D

   Törlés
 2. Es már van esetleg pontosabb időpont bogy mikor jelenik meg magyarul a harmadik rész?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia:)
   Én még semmi pontosat nem tudok, érdemes a kiadótól közvetlenül érdeklődni.

   Törlés