In Nyereményjáték

Karácsonyi nyereményjáték (2017) 1. | Dedikált Elle Kennedy - A pont ajándék

Bizony, bizony, jól olvastátok, újabb nyereményjáték indul a blogon! 

Jó rég volt már hasonló örömhír, és ahogy most visszanéztem annak el is felejtettem írni egy nyertes összegző posztot. Most igyekszem majd nem csak emailben értesíteni a nyertest!


Nyáron voltunk 4 évesek, időközben meg elérte és túl is lépte az oldal a 400.000 oldalmegnyitást, na meg jön a karácsony is, ami a legnagyobb ajándékozós ünnepünk, - ilyenkor leküzdhetetlen ajándékozós hanglat jön rám és mindenkit megajándékoznék, ha tehetném - így gondoltam már éppen ideje egy kis meglepetést szerveznem nektek. Ráadásul nem is egy nyereményre jelentkezhettek, hanem hozok majd még ezen kívül további szépséges meglepetéseket is. De ez maradjon egyelőre titok. De persze már tűkön ülve várjátok a lényeget és alig várjátok mikor fejezem be a felesleges locsogást, így nem is húzom az időt.

Hogy mit nyerhettek?

A friss megjelenésű Elle Kennedy - A pont című könyvet, amihez adok mellé egy dedikált bookplatet is, amit volt olyan kedves az írónő, hogy elküldött, így ezt beragasztva egy magyar dedikált könyvetek lesz az írónőtől.

Mit kell tennetek, hogy megnyerjétek?

A Rafflecopter dobozt kitölteni a következőképpen:
 • A fő kérdés megválaszolásával jelentkeztek a nyereményjátékra, ami a következő: Mi a kedvenced a blogon? Ez véleményfelmérés akar lenni a részemről, hogy mit szerettek a legjobban, miről olvasnátok szívesen vagy többet. Ha nem tetszik semmi a blogon azt is nyugodtan írd meg, nem kell hazudni, nem fogja a válasz befolyásolni a nyerési esélyetek. Azt szeretném ha őszinték lennétek. 
 • Adtam lehetőséget, hogy bónusz pontokat is szerezhessetek. Ez a facebook oldal követése, a blogra való feliratkozás és az instagrammos követés. Fontos! Ezek nem kötelezőek, pusztán az első kérdés megválaszolásával már nyerhetsz, ezek csak plusz esélyt jelentenek. Viszont csak akkor jelöljétek be, ha tényleg megcsináltátok! Nem véletlen csak lehetőség és nem kötelező, de le fogom ellenőrizni és aki csalt azt kizárom a nyereményjátékból!
 • Valamint nagyra értékelném, ha az írónő facebook oldalát is likeolnátok, ha már volt olyan kedves és megajándékozott titeket!
Egyéb, de nem kevésbé fontos infók:
 • A nyereményjáték mától, azaz november 25-étől december 9. délig tart, ezalatt lehet jelentkezni. 
 • Csak Magyarországra postázok, ennek tudatában jelentkezz!
 • A nyertesnek 72 órája lesz jelentkezni, ha nem tette meg, újra sorsolok. 

a Rafflecopter giveaway
 
Ha bármilyen kérdésetek van, nyugodtan írjatok. Addig is mindenkinek sok sikert!

UPDATE!
Még el sem indult, de már probléma van a rafflecopter dobozzal a visszajelzések szerint. Hell yeah! Szóval, akinek nem tölt be a doboz, az itt a poszt alá kommentben válaszolhat és majd a sorsolást én manuálisan megteszem, miután összesítettem a jelentkezőket! Szeretem a kihívásokat...

Plusz lehetőség, hogy magát a dobozt egy külön linken megnyitod, hátha a blog zavar be az erőbe. Ezt ITT tudod megnyitni és jelentkezni.>

Related Articles

25 megjegyzés:

 1. Szia!
  Először is köszönjük a nyereményjátékot, másodszor pedig telefonról vagyok és itt így valamiért nem találom a "feliratkozás" opciót. Kaphatnék egy kis segítséget?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia! Nagyon szívesen. És sajnos mobilról nem tudsz feliratkozni, mert más a sablonja a telón és abban nincs erre lehetőség. Ahhoz gép kell. De enélkül is már jelentkeztél a játékra pusztén a kérdéssel is :)

   Törlés
 2. Én sem találom sehol, jól jönne a segítség.😏

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia! Telóról nézed? Mert akkor sajna ezt az opciót nem tudod megtenni, ahhoz gép kell, mert más a sablon.

   Törlés
  2. Köszönöm a segítséget, laptopról sikerült megoldani, de sajnos nem ezzel a Google fiókkal, a dobozba viszont ezt írtam. Esetleg lehet módosítani? AnonimGhosts fiók helyett a privát, Lex Dóra néven futó fiókommal követem a blogot.

   Törlés
 3. Helló drága!

  Köszönjük a lehetőséget és gratulálok a 400.000+ látogatottsághoz!
  Nekem sem tölt be a doboz, azt hittem nálam van a gond. Remélem minél hamarabb rájössz a hibára. Na, de a lényeg! A kedvencem a blogon: a Borítómánia *-* meg a Top5Szerda (of course ;) :D) De az összes olyan bejegyzésed imádom, amiben gyönyörű képeket mutogatsz :)
  Az összes többi cókmók, feliratkozás, lájkolás és hasonló ezer + 1 éve megtörtént :)

  Köszi még egyszer,
  Dorka ^^

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia<3
   Köszi^^ Nagy öröm volt.
   Nem te vagy az egyedüli, valami gebasz van a dobozzal, de nem tudom mi baja. Úgyhogy marad ez a megoldás:)
   Borítómániások gyűljünk össze...muhaha.. :D

   Törlés
 4. Szia!
  Szerintem a várható megjelenések rovat a legjobb. Nem maradok le a vártakról és kedvet kapok új könyvekhez. A borító rovat se rossz...
  MPIldikó

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia:)
   Mindig öröm új könyvekre csábítani az embereket :P

   Törlés
 5. Szia!

  Elvielg sikerült kitölteni a dobozt a külön link segítségével. :)
  Köszönjük a nyereményjátékot ^^.

  VálaszTörlés
 6. szia :)

  először is szeretném leírni neked, hogy hűű micsoda nyeremény, nagyon kedves tőled, hogy ilyen fantasztikus nyereményt sorsolsz :)
  nekem sem működik a Rafflecopter doboz így itt válaszolok :)
  Hogy mi a kedvencem a blogon? :) A Borítómánia című rovatod. Nagyon szeretek gyönyörködni a borítókban és most ahogy nézegettem külön kiemelném a Sárkányok Mindenhol az egyik legszebb borítóösszeállítás :) Nagyon szeretem a sárkányokat, olyan lenyűgöző teremtmények (lehettek).
  Mától a blogod rendszeres olvasója vagyok és facebookon is lájkolom az oldalad :)
  kellemes és olvasós napot kívánok neked :)
  köszönöm a játékot. :)

  VálaszTörlés
 7. Szia! :)
  Először is köszönjük szépen a lehetősége, nagyon klassz könyv ez imádom az egész sorozatot.
  Sajnos nekem sem működik a Rafflecopter doboz így itt jelentkezem és válaszolok.
  A blogon imádom a Borítómámia rovatot olyan gyönyörűek egyes könyvek borítói és hát amúgy is szeretem nézegetni könyvek borítóit. :) Illetve szeretm még a Várható megjelenések rovatot ezáltal nem maradok le az újdonságokról és találhatok új zsákmányokat magamnak.
  Követem a blogot Mia Wymer néven, facebookon Viola Pásztor, instagarmmon: via9519
  Üdv: Viola

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia.
   Köszönöm, hogy ilyen csodatos könyvet sorsolsz:)
   Szeretem, a gyönyörű borítókat és hogy rengeteg könyvről van szó egyszerre. :))

   Törlés
 8. Szia. Rövid ideje vagyok rendszeres olvasója a blogodnak, de már rengeteg érdekes könyvajánlóval talákoztam itt, az angol könyvek olvasásába is a te hatásodra vágtam bele, nagyon köszönöm:) A könyvborítókat is szívesen nézegetem, de egyértelműen a saját olvasmányélményeidről szóló cikkeid a legjobbak.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. De jó hallani, hogy elkezdted angolul olvasni a könyveket. Remélem te is rákapsz majd az ízére. ^^

   Törlés
 9. Szia
  Köszönjük szépen, hogy jó könyvet sorsolsz ki. Nagyon jó ez a blog. Én nem változtatnék semmit rajta.
  Nem rég találtam rá erre a blogra, de az egyik kedvencemmé vált.

  VálaszTörlés
 10. Szia :) Köszönjük a nyereményjátékot :) Nagyon tetszik a blogod, nekem a borítómánia és a top rovat tetszik a legjobban :)

  VálaszTörlés
 11. Szia!
  Körülbelül egy órája találta ide és azóta a blogodat nézegetem.A borítómánia és a várható megjelenések lettek a kedvenceim.Miután körülnéztem az utóbbin minimum három könyvvel bővült a karácsonyi könyvlistám, szóval nagyon szépen köszönöm. :D
  Fruzsina Fejes néven iratkoztam fel a blogodra és facebookodatis ugyan ezen a néven likeoltam. Instán zsina.f néven követlek.
  Köszönöm a játékot!
  Fruzsi

  VálaszTörlés
 12. Szia!
  Már korábban rátaláltam a blogodra és nagyon tetszik.
  Nemcsak a többieknek,de nekem is tetszik a borítómánia és a Filmek/sorozatok.
  Itt Katalin Sz néven vagyok felíratkozva a facebookon pedig https://www.facebook.com/katalin.szell.37

  Kati

  VálaszTörlés