In 5 pont angol chick lit önálló Piatkus romantikus Sally Thorne

Egy imádnivaló chick-lit | Sally Thorne - The Hating Game (Gyűlölök és szeretek)


Nemesis ​(n.) 1) An opponent or rival whom a person cannot best or overcome.
2) A person’s undoing
3) Joshua Templeman
Lucy Hutton has always been certain that the nice girl can get the corner office. She’s charming and accommodating and prides herself on being loved by everyone at Bexley & Gamin. Everyone except for coldly efficient, impeccably attired, physically intimidating Joshua Templeman. And the feeling is mutual.
Trapped in a shared office together 40 (OK, 50 or 60) hours a week, they’ve become entrenched in an addictive, ridiculous never-ending game of one-upmanship. There’s the Staring Game. The Mirror Game. The HR Game. Lucy can’t let Joshua beat her at anything—especially when a huge new promotion goes up for the taking.
If Lucy wins this game, she’ll be Joshua’s boss. If she loses, she’ll resign. So why is she suddenly having steamy dreams about Joshua, and dressing for work like she’s got a hot date? After a perfectly innocent elevator ride ends with an earth shattering kiss, Lucy starts to wonder whether she’s got Joshua Templeman all wrong.
Maybe Lucy Hutton doesn’t hate Joshua Templeman. And maybe, he doesn’t hate her either. Or maybe this is just another game.
************

Már jó ideje a látókörömben van ez a könyv, hála Zsina mérhetetlen rajongásának, de hiába ajánlgatta, valahogy sose ez került a kezembe. Egész addig, amíg látogatóban nem jártam nála és megint eszembe jutott és el nem kapott a miért ne érzés. És milyen jó döntés volt! Ez az egyik legjobb romantikus regény amit jó ideje olvastam. Imádtam.

Mit tartalmaz ez a regény? 

✔ Igazi Hate/Love kapcsolatot
✔ Fergeteges párbeszédeket
✔ Imádni való karaktereket
✔ Lassan építkező kapcsolatot, jó adag feszültséggel
✔ Teli-szájjal vigyorgós jeleneteket, színtiszta szórakoztatást
✔ Könyvkiadói környezetet (bár igazából bárhol lehetnének)
✔ Könyvszeretetet
✔ Helyenként igazi dork viselkedést mind a két szereplő részéről, fura szokásokkal és bolondsággal
✔ És úgy en block egy iszonyú édes történetet


Mi nincs benne? 

✘ Felesleges szócséplés, üresjáratok oldalkitöltésként
✘ A mostanában oly divatos betegség, halál, gyász, erőszak stb. és erőszakos "Hatódj már meg, az isten áldjon meg!" érzés (Nem azt mondom, hogy nincsenek problémáik, de nem ilyen drasztikus módon)
✘ Hatásvadászat
✘ Felesleges dráma
✘ Függővég - önálló regényről van szó, nem húzzuk, mint a rétestésztát (Bár én nagyon szívesen olvasnék még róluk ebben az esetben)


Egyszóval, ha valaki egy imádnivaló chick-lit regényre vágyna, akkor ezt azonnal tessék beszerezni, mert igazi feltöltődés az olvasása. Általában nem szoktam ilyet csinálni, mert személy szerint én sem szeretem, de most kivételt teszek: Ha valaki szerette a Gyakorlat teszi a mesterkedőt Julie Jamestől, akkor ez egy jó választás lehet következő olvasmánynak. Addig én meg eszem a kefét, mert nincs több megjelent könyve még az írónőnek. Nekem meg kell! Most!

*************
5/5

Borító: 4/5 - nem rossz, de ugyanakkor szerintem nem túl vonzó
Történet: 5/5
Megvalósítás: 5/5 
Karakterek: 5/5

Kiadó: Piatkus
Kiadás éve: 2016
Oldalszám: 384.o.
Műfaj: romantikus, chick-lit
Goodread-es pontszám: 4.24
Molyos átlag: 86%
A képek alapjai a Pinterestről származnak
A sorozat részei megtekinthetőek a Könyvek - Olvasmányok fül alatt. 


>

Related Articles

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése