In 4 pont angol Kristen Callihan romantikus VIP

Kristen Callihan - Idol (Rajongás)


VIP #1


Libby
I found Killian drunk and sprawled out on my lawn like some lost prince. With the face of a god and the arrogance to match, the pest won’t leave. Sexy, charming, and just a little bit dirty, he’s slowly wearing me down, making me crave more.
He could be mine if I dare to claim him. Problem is, the world thinks he’s theirs. How do you keep an idol when everyone is intent on taking him away?
Killian
As lead singer for the biggest rock band in the world, I lived a life of dreams. It all fell apart with one fateful decision. Now everything is in shambles.
Until Liberty. She’s grouchy, a recluse—and kind of cute. Scratch that. When I get my hands on her, she is scorching hot and more addictive than all the fans who’ve screamed my name.
The world is clamoring for me to get back on stage, but I’m not willing to leave her. I’ve got to find away to coax the hermit from her shell and keep her with me. Because, with Libby, everything has changed. Everything.
*************

"MUSIC CAN BE your friend when you have none, your lover when you’re needy."

Az Idol a VIP sorozat kezdőkötete egy magába zárkózott lányról, aki elvesztette a szüleit és egy rocksztárról, aki egy éve nem zenélt már és bujkál a külvilág elől. Ez a történet róluk szól: a nem éppen felhőtlen első találkozásról, az egymás segítségével történő talpra-állásról, az önmagunk felvállalásáról, a megbocsátásról és persze a szerelemről.

Ez a könyv a kislány énemhez szólt legelőször. Mert ki nem álmodott arról, hogy egy véletlen folytán a kedvenc énekesünk, sztárunk, színészünk stb. a szomszédba költözik? És természetesen azonnal rabul ejtené az addig meg nem értett személyiségünk és varázsunk. És természetesen felfedezné az amúgy nem létező tehetségünk a zenében és együtt koncerteznénk és egy csapásra sztárok lennénk. Meg persze örök szerelmet vallana. Igen, a tipikus "szomszéd lány" és a rocksztár alapfelállással indítunk, de ennél többet nyújt a regény.


Mert ezen felül szólt a felnőtt énemhez is, megmutatta, hogy egy tragédia után az összetört darabokat megéri újra összeilleszteni. De azt nem várhatjuk el, hogy minden ugyan olyan legyen. Nem lehet nem tudomást venni a törésekről és az elveszett darabokról. De ettől függetlenül még lehet jobbá válni mindennel együtt, magát a tragédiát használva ragasztóként. Nagyon tetszett, hogy milyen fontosak voltak egymásnak a banda tagjai és ahogy megpróbáltak együtt túljutni Jax öngyilkossági kísérletén. Ez kellett ahhoz, hogy tényleg felnőjenek, hogy túljussanak a siker mámorán és komolyan tudják azt kezelni. Szerintem ezáltal többé váltak.

"Love breaks your heart, fucks you up—perfect, all-consuming chaos."

Szépen lett kibontva és árnyalva, ahogy Libby (Liberty Bell - mi ez a név?:) szépen kilép a kagylóhéjából és megmutatja magát a külvilágnak, valamint ahogy Killian újra rátalál a zenére Libby természetessége zsémbessége és barátsága által. Az is külön pozitívum, amilyen megközelítésből megragadta az írónő a hírnevet, a rajongókat (az Állatot) és ahogy bemutatta a koncerteket és a média hatalmát. Persze semmi újat nem mondott, de nem volt minden csupa csillogás és hiperszuper boldogság csillámpónival nyakonöntve. A kötelező dráma kissé irritáló volt, mert semmi komolysága nem lett, meg Libby egész zenei karrierje is elég álomszerű, de ezek mellett is szerettem.


Kellemes olvasmány volt ez a regény, ami jó választás, ha egy romantikus regényt akarsz olvasni, ami feldobja a szürke hétköznapokat. Nem váltja meg a világot, de mégis kapott annyi mélységet és komolyságot, hogy megérje elolvasni és adjon ezzel neked valamit. Ugyanakkor megmaradt pillekönnyű olvasmánynak, ami nem fog érzelmileg a földbe tiporni, egy igazi habkönnyű olvasmány egy kis bohósággal.

*A Könyvmolyképző kiadó megvette a jogait, így várható magyarul is.*


*************
4/5

2. része
Borító: 5/5
Történet: 3,5/5
Megvalósítás: 4/5 
Karakterek: 4/5

Kiadó: CreateSpace
Kiadás éve: 2016
Oldalszám: 338.o.
Műfaj: romantikus
Goodread-es pontszám: 4.09
Molyos átlag: 91%
A képek alapjai a Pinterestről származnak
A sorozat részei megtekinthetőek a Könyvek - Olvasmányok fül alatt. 


>

Related Articles

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése