In 4.5 pont angol Brittainy C. Cherry magánkiadás new adult romantikus

Amire a Lebegés nem volt képes... | Brittainy C. Cherry - Behind the Bars (A taktusok mögött)


Music Street #1


When I first met Jasmine Greene, she came in as raindrops.
I was the awkward musician, and she was the high school queen.
The only things we had in common were our music and our loneliness.
Something in her eyes told me her smile wasn’t always the truth.
Something in her voice gave me a hope I always wished to find.
And in a flash, she was gone.
Years later, she was standing in front of me on a street in New Orleans.
She was different, but so was I. Life made us colder. Harder. Isolated.
Caged.
Even though we were different, the broken pieces of me recognized the sadness in her.
Now she was back, and I wouldn’t make the mistake of letting her go again.
When I first met Jasmine Greene, she came in as raindrops.
When we met again, I became her darkest storm.
**************

...azt itt megkaptam.

Szívet-tépő. Fájdalmasan gyönyörű. Valóságos. Ilyen és ehhez hasonló jelzőkkel illették a Lebegést mások. Na és emlékeztek még, én mit írtam róla? Nem? Sebaj, én se. De mindjárt visszanézem. Lássuk csak: "Ez a könyv (mármint a Lebegés) lehetett volna kedvenc is. Egy gyönyörűen megírt történet két összetört lélek egymásra találásáról és újrakezdéséről, mély érzelmekkel és komoly témákkal, persze mindezt romantikusan. De nem, helyette kaptam a végére egy középszerű, tucat romantikus könyvet, ahol minden fekete vagy fehér. Csalódás a köbön." Huh, gyerekek, hogy ez mennyire nem maradt meg bennem. Tényleg nem volt egy emlékezetes olvasmány. Egyszóval jó nagy csalódás volt a rengeteg magasztalás után a valóság, amit az a könyv nyújtott. Becsapva éreztem magam, mert nem kaptam meg azt, amit a többi olvasó láthatóan átélt. 


Éppen ezért még emlékezetesebb lesz a Behind the Bars. Mert, amit nem tudott megadni a Lebegés, azt duplán pótolta ez a regény. Erre minden további nélkül ráaggatnám azokat a jelzőket, amiket a Lebegés kapcsán dobáltak fel az olvasók. Ez tényleg egy gyönyörű történet két lélek egymásra (és önmagára) találásáról egy világban, ami nem fair és nem egy tündérmese. Ez egy keserédes második esély történet, amit átsző a zene szeretete. Bemutatja milyen az, mikor a szülő a saját elszalasztott lehetőségeit a gyerekén keresztül akarja átélni. Megmutatja mennyire nem vesznek tudomást az iskolai bántalmazásról, mennyire kilátástalan és szörnyű lehet az a pár év az elszenvedőjének és milyen gyorsan képes elszaladni a ló a terrorizáló féllel, aminek visszafordíthatatlan következményei lehetnek. Mert a tetteinknek igenis következményei vannak, még akkor is ha tinédzserként azt hisszük miénk a világ. Végigkövethetjük mit tehet a világ egy nagyszívű, de bizonytalan fiúval és mennyi mindenre képes egy lány, aki csak az anyja elismerésére és szeretetére vágyik. 


És ez a megannyi év, az összes fájdalommal és boldogsággal, azaz érzelmi kavalkád, ami Jas és Elliot kapcsolatát jellemzi New Orleansban kezdődik és ér véget. Egy városban, ami az újrakezdés megtestesítője, amit átjár az életkedv és a zene. Szinte életre kelt a lapokon a zene, a pezsgés magával ragadott, még úgy éreztem engem is átjár New Orleans varázsa. Oly sok mindent adott nekem ez a történet, amire nem is számítottam, de zokszó nélkül ittam magamba minden sorát. Ez a könyv tényleg megérintett, tényleg hozzám szólt és megmozgatta a romantikus énem.

*Magyarul is várható a könyv, mivel a Libri megvette a jogait.*


*************
4,5/5

Borító: 5/5 
Történet: 5/5
Megvalósítás: 4,5/5 - a vége egy kicsit el lett húzva
Karakterek: 5/5 

Kiadó: Magánkiadás
Kiadás éve: 2017
Oldalszám: 374.o.
Műfaj: romantikus
Goodread-es pontszám: 4.33
Molyos átlag: - még nincs elég csillagozás

A képek alapjai a Pinterestről származnak
A sorozat részei megtekinthetőek a Könyvek - Olvasmányok fül alatt. 


>

Related Articles

2 megjegyzés:

 1. Örülök, hogy neked is ennyire tetszett! *-* <3 Nekem azelőtt is a mindenem volt a Jazz, de ezzel a könyvvel valami teljesen más szintre emelték a rajongásomat...nemsokára pedig jön a sorozat következő része, a Between the Notes is. *w* Gratulálok a bejegyzéshez, ügyes voltál. ^^

  Sok puszi: Everglow (Chronicles of a Bookshelf - CoaBs)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia!
   Köszi. Nehéz lenne nem szeretni ezt a könyvet ;)

   Törlés