In book tag

Húsvét (utáni) Book tagMég húsvét alkalmából volt olyan édes Arwen és kihívott erre a tagre, amit most én is nagy örömmel kitöltöttem. Így egy kis húsvét utáni aftert tartunk itt, a blogon.

NYUSZIK
Egy könyv, amiből lehetne több is, azaz örülnél, ha lenne folytatása

Rögtön a To Kill a Kingdom ugrott be. Ahogy azt már a beszámolómnál is megemlítettem, nagyon élvezném, ha megismerhetném a Száz Királyságot a rengeteg beleszőtt mítosszal és varázslattal, epizodikus jelleggel. Meg nem ártana az egész békének egy kis mélységet adni, mert ez olyan varázsütésre megvalósult a végén, hogy nagyon hihetetlen volt. 

TOJÁS
Egy könyv, ami meglepett

Ez a könyv egyértelműen a Valós halál ezidáig az évben. (Előbb-utóbb felkerül a bejegyzés róla, de még nem vagyok vele teljesen elégedett) Eszem ágában sem volt elolvasni ezt a könyvet, pedig már jó párszor a kezembe akadt. Aztán megnéztem a Netflixen az ebből készült sorozatot (Altered Carbon) és teljesen leesett az állam, hogy az milyen jó volt. Így természetesen nem maradhatott ki a könyv sem és azt kell mondjam, örülök, hogy ez az ismerkedés ilyen sorrendben történet (először a sorozat, majd a könyv), mert így mindkettőt imádhattam. Mert természetesen megint jobb a könyv és fordítva valószínűleg ez idegesített volna, így viszont szerettem.VADÁSZAT
Egy könyv, amit nehéz volt megkaparintanod

Hát nekem semmi nem jut az eszembe. Talán, ami ritkaságnak számít és a birtokomban van, azok a hajdani Ulpiusos könyvek, (pl: Ward), de ezeket mikor megvettem még anno, akkor könnyű volt hozzájutni. Nagyon nagy könyvritkaságaim meg nincsenek.

BÁRÁNYOK
Egy gyerekkönyv, amit mai napig élvezel

Rick Riordan könyveiért még mindig odáig vagyok, pedig már rég kinőttem a célkorosztályból. Sőt a hónapban el akarom olvasni a Magnus Chase sorozat második részét, a Hammer of Thort, mert Arwen egy Riordan Read-a-thont rendez és hát persze, hogy nem hagyhattam ki. Aztán látjuk mennyit sikerül a végén olvasnom. (Margóra: remélem ezt a sorozatát is kiadja a KMK az írónak, mert nagyon imádtam a skandináv vonalat is.)

TAVASZ
Egy könyvborító, ami a tavaszra emlékeztetFELTÁMADÓ A HALÁLBÓL
Egy könyv, egy elhunyt írótól

Azt hiszem, mint fantasy rajongónak, igazán illene már olvasnom Terry Pratchettől. Na majd, ha legközelebb eljutok a könyvtárba.

KOSARAK
Egy könyv, ami jelenleg a kívánságlistádon szerepel

Egy? Ez komoly? Főleg így Könyvfeszt előtt? Hát jól van, akkor egy. Nagyon várom már a Fumaxtól V. E. Schwabb új könyvét a Viszályt. Antihősök gyülekezzenek.

CUKORKA
Egy könyv, ami édes

Pár napja fejeztem be a Stalking Jack the Rippert, ami hiába egy sorozatgyilkos követéséről szól, tele halottakkal és részletes boncolásokkal, de mégis én az édes és a bűbájos szavakat használnám a könyv jellemzésére.CSIPOGÁS
Jelölj meg másokat, hogy ők is kitölthessék ezt a book taget

Remélem lesz kedvük kitölteni egy kis húsvét utáni taget:>

Related Articles

4 megjegyzés:

 1. Lolz és ott vagyok. xD Köszönöm szépen! :3
  Felírom, mert megint elfelejtem és/vagy elhúzom. :C

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nincs mit:D Várom! Nyugodtan, ha tudnád én mennyivel el vagyok maradva. Még csak bele se akarok gondolni:)

   Törlés
  2. :D Ilyet ne mondj nekem soha. xD

   De tényleg köszi. :D

   Törlés