In Top Ten Tuesday

Top 5 | Ötféle fandom ereklye, amiért csorog a nyálam


Hogy miről van szó? Ez egy könyvmolyok által kezdeményezett Goodreads-es játék, ahol minden héten egy megadott szempont alapján kell a résztvevőknek összeállítani egy Top 5-ös listát.

Ezúttal jó kislány vagyok és az előre megadott témát hoztam el nektek ezen a szerdán, nem variálok rajta, mint mostanában mindig. Ebben a posztban a vágyott könyves ereklyéket, fandom tárgyakat szedtem nektek össze, amikért csorog a nyálam. Nem mellesleg, egyben ez a lista egy vágyálom is a könyves meglepetésdobozok felé, hogy én, személy szerint minek örülnék, ha a könyv mellé kerülnének.

Idézetes párnák/ párnahuzatok

AndersAttic, FairyLoot - Evie Bookish

Imádom a díszpárnákat, az egész lakást telepakolom velük és erre a szenvedélyemre csak rátesz, a könyves fandom párnahuzat. Rengeteg gyönyörűségbe lehet botlani az interneten, etsyn és a bookstagrammerek világában és vannak, amikért a fél vesémet odaadnám. Főleg ezek a minimalista stílusúak tetszenek nagyon.

Térképek

Worldillustrations, FanArtprint, utolsó már nincs fent etsyn

Imádok utazni és imádom a könyveket és ez a két szenvedélyem egyesül a könyvek világát bemutató térképeken. Gyönyörűek tudnak lenni az aprólékosan megmunkált alkotások a falon. Egyszer majd én is beszerzek egyet. 

Fandom gyertyák

In The Wick of Time, ObviousState, Bookwormcandlescraft

Odavagyok a gyertyákért. Engem teljesen kikapcsol, ha beülök egy kád vízbe, gyertyákkal körülvéve a hangulatért és elmerülök egy jó könyvben. Na ilyenkor órákig nem lehet engem onnan kirobbantani. Vagy téli estéken a mesterséges fény helyett gyertyákkal megvílágított szobába bekuckózni, nyáron meg a kertbe kiülni mellé. Az pedig, amikor karaktereknek vannak saját gyertyáik, vagy éppen nagyon specifikus hangulatoknak és élethelyzeteknek elnevezett gyertyát gyújthatok, szerintem eszméletlen cuki, minden vágyam pl. egy Night Court-ös vagy Rhysand-os gyertya. 

Pólók, vászontáska, ruhák minden mennyiségben

ObviousState, fableandblack, NovelGrounds

Másik nagy kedvencem a feliratos pólók viselése, mikor még meg se kell szólalnom, de már a felsőm üzeni a hangulatom, vagy az ízlésem. Nem mellesleg, ha bookstagrammos képet akarok csinálni, akkor nagyon jól néz ki a háttérben.

Írógép


Ez nem kifejezetten egy fandom tárgy, de az olvasás és írás szeretete miatt akarok egy régi típusú írógépet. Álomszépek, mindig elgyönyörködök bennük és minden vágyam, hogy legyen egy sajátom. 

Listára kerülhetett volna még:
  • poszterek/képek - idézettel (pl.: ITT), vagy éppen festmény, amit a könyv ihletett (ITT)
  • Funko Pop figurák minden mennyiségben (Stockholmban most a Legendás állatokba estem bele teljesen)
  • Vajsör (bár szerintem kivárom, hogy a KönyvBárban legyen megint Harry Potter inspirálta menüsor)
  • Neszesszer
  • Könyvtasak/táska (pl.: ITT)

*Alapul szolgáló képek forrása Pinterest*

Ti mit adnátok még a listához?

*A többieket megtaláljátok a rovatnak létrehozott MOLYOS zónában.* 


>

Related Articles

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése