In adomány karácsony Libri program

Váltsuk valóra a meséket! | Libri karácsonyi adománygyűjtéshttps://nlc.p3k.hu/uploads/2018/11/60406_xmas_szereplok_nlc_panna_768x432.jpg
Kép forrása.

Bár még csak november van, de máris foglalkozhatunk egy kicsit az ünnepekkel, ugyanis egy nagyon jó >karácsonyi kampányba< kezdett bele a Libri, aminek a témája a "Váltsuk valóra a meséket!" elnevezést kapta. Az adományozás célja, hogy (egy kicsit) szebbé tegyük a rászoruló gyermekek karácsonyát - együtt, közösen

Mi az adományozás célja?

Az összegyűlt könyvadományokat és a Libri több, mint 3000 könyvajándékát iskolákba, könyvtárakba, gyermekkórházakba és nevelőotthonokba juttatja el a Mesekő Alapítvány segítségével a Libri országszerte, még karácsony előtt, hogy az ünnepek alatt (és persze később is) megismerhessék a rászoruló gyermekek az olvasás varázsát.

Hogyan tudsz részt venni az adományozásban? 

Kétféleképpen is megteheted: 

Egyrészt személyesen vihetsz be könyveket (legalább 3 db) az országszerte kinevezett 30 gyűjtőpont (Mesepont) egyikére. Ezek a Mesepontok november 5 és december 9 között várják az adományokat. A Mesepontok listáját >ide< kattintva megtekinthetitek. 

Másrészt online is csatlakozhatsz az adományozáshoz a Mesejeggyel november 12-től. Amennyiben a Libri webáruházban vásárolsz és bankkártyával fizetsz, a megrendelés befejezése előtt lehetőséged van Libri Mesejegyet vásárolni 200/500/2000 ft értékben. Az így összegyűjtött összeget további könyvadományokra fordítja a Libri, kibővítve a nagyközönség által felajánlott könyvmennyiséget.

Milyen könyveket vihetsz? 

  • amik megfelelnek a 3-18 éves korosztálynak
  • jó állapotban vannak
  • lehetnek mesekönyvek, ismeretterjesztő kötetek, lapozgató és foglalkoztató kiadványok, színezők és ifjúsági regények

Extra

Forrás.

Emellett a Libri idén is készített egy limitált karácsonyi kiadást egy könyvükből, csakúgy mint az előző években, és ezúttal maradva a meséknél, Hans Christian Andersen mesék című könyvre esett a választásuk. Most is gyönyörű kiadás lett - még mindig bánom, hogy a tavalyi Boldog herceget nem szereztem be - és csak úgy, mint minden évben ebben az évben is megvásárolhatod a kötetet 599 ft-ért legalább 9000 ft-os vásárlás esetén. Bővebben >itt<.


Én már el is kezdtem válogatni a könyveim között, hogy bevigyem őket a legközelebbi Mesepontra. Te is részt veszel az adományozásban? 


>

Related Articles

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése