In kihívás Top Ten Tuesday

Top 5 | Kihívásra fel! - Téli olvasós bakancslista (Winter Reading Challenge)


Miről van szó? Ez egy könyvmolyok által kezdeményezett Goodreads-es játék, ahol minden héten egy megadott szempont alapján kell a résztvevőknek összeállítani egy Top 5-ös listát. Ezúttal saját témával érkezem.

Folytatódjon a télre - és a karácsonyra - hangolódás!

Nem olyan régen felkerült a blogra ugyan egy >Téli olvasmányajánló<, ahol konkrét könyveket ajánlok a figyelmetekbe, amik szerintem tökéletes olvasmányok lehetnek a hideg napokra, de persze nem egyezhet mindenkivel az ízlésem, vagy egyszerűen csak olvastátok már őket így ezúttal inkább támpontokkal - na meg listával, mert imádom a listákat - akarok mankót nyújtani az olvasmányok kiválasztásában. Szóval bakancslistára fel és pipáljuk ki együtt a pontokat a téli hónapok alatt!

✔ Egy könyv, amiben téli sport szerepel

Én választottam: Mi vagyunk a medvék, azt hiszem ez azoknak nem meglepetés, akik olvasták az előző Top 5-ös posztot.

✔ Egy könyv tele varázslattal

Én választottam: Jessica Townsend - Nevermoor: Morrigan Crow négy próbája, már el is kezdtem és nem voltam felkészülve rá, hogy ez ennyire aranyos és letehetetlen lesz. 

Saját kép

✔ Egy könyv, ami megmelengeti a szíved

Én választottam: A kis herceg, úgy érzem épp itt az ideje, hogy megint újraolvassam. (Úgy is belekezdtem egy 1001 könyves kihívásba és egy posztot is illene már róla írnom, annyiszor a kezembe akadt.)

 ✔ Egy könyv, amit ajándékba kaptál

Én választottam: Girls of Paper and Fire, életem első >FairyLootos< dobozát megkaptam októberben és ráadásul ajándékba. Képeket a dobozról >ITT< találsz.

Saját kép

✔ Gyermekkori kedvenced újra

Én választottam: Hans Christian Andersen - Mesék, ha már beszereztem az idei Libris karácsonyi kiadást. Egy kis nosztalgia sose árt, emlékszem mamám rengeteget olvasott nekünk Andersen meséket.

Saját kép

☃ +1 Karácsonyra: egy karácsonyi hangulatú könyv
Nem feltétlen kell karácsonykor játszódnia, pusztán egy olyan könyvet olvass el, ami téged a karácsonyi hangulatodra emlékeztet. Ez pedig mindenkinek szubjektív élmény, mindenkinek mást jelent a karácsony, én csak azt szeretném, ha ezt tükrözné a választott könyved. Egy kis könyvmolyos hangolódásként.

Én választottam: Harry Potter, az örök karácsonyi sorozatom.Ki csatlakozik? Milyen könyveket választotok a pontokhoz? *Alapul szolgáló képek forrása Pinterest* Ti mit terveztek olvasni a télen?

*A többieket megtaláljátok a rovatnak létrehozott >MOLYOS< zónában.* 


>

Related Articles

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése